The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Милан-21.08

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022, 9:45 μ.μ.

Atleti Azzurri d’Italia

Η Κυριακή στην Ιταλία είναι παραδοσιακά η πιο ποδοσφαιρική μέρα. Αυτή τη φορά θα είναι λιγότερο έντονη, καθώς στο πλαίσιο του 2ου γύρου έχουν προγραμματιστεί μόνο 4 αγώνες για το δεύτερο Σαββατοκύριακο. Ταυτόχρονα όμως, αυτή την ώρα θα διεξαχθεί η κεντρική συνάντηση όλου του γύρου: η Αταλάντα θα φιλοξενήσει τη Μίλαν. Τι θα γίνει με τους φιλόδοξους συλλόγους στο Μπέργκαμο; Οι δημοσιογράφοι του site έκαναν πρόβλεψη για τον βασικό αγώνα στις 21 Αυγούστου 2022.

Η Αταλάντα θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις χαμένες θέσεις

Οι «μπεργκαμάσκι» έχουν μάθει γρήγορα τους οπαδούς τους, ακόμα και τους ουδέτερους ποδοσφαιρόφιλους, στα καλά πράγματα. Ήδη έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται την πρόσφατα μεσαία ομάδα ως συχνά εμφανιζόμενη στο top-4 του Calcio και ως συμμετέχουσα στο Champions League. Φαίνεται ότι και η σεζόν 2021/2022 ξεκίνησε σε αυτό το επίπεδο, αλλά στη συνέχεια έχασαν κάπως το κουράγιο τους, και δεν το επέστρεψαν ποτέ, τερματίζοντας στην 8η θέση. Υπήρχαν φήμες για την αποχώρηση του Gasperini, του άνευ όρων δημιουργού αυτής της πρωτότυπης ομάδας. Όμως ο προπονητής τελικά έμεινε, αλλά το ρόστερ αλλάζει όλο το καλοκαίρι. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε πώς θα τελειώσουν όλα, οι μεταγραφές μπορούν ακόμα να γίνουν. Τουλάχιστον όμως ξεκίνησαν με νίκη 2-0 στο γήπεδο της Σαμπντόρια. Ο Μαλινόφσκι, μπαίνοντας ως αλλαγή, βοήθησε τον νεοφερμένο Λούκμαν.

Η Μίλαν θα αντιμετωπίσει δυσκολίες στην υπεράσπιση του τίτλου

Οι «ροσονέρι» μπόρεσαν τελικά να φτάσουν στο Scudetto, το προηγούμενο κατακτήθηκε πίσω το 2011. Ο Στέφανο Πιόλι, που γενικά έγινε κατά λάθος πρώτος προπονητής και θεωρήθηκε μόνο «προσωρινός», κατέλαβε την 1η θέση. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί ένα χρόνο νωρίτερα, αλλά τότε η Ίντερ παρέκαμψε τον γείτονα. Όμως το 2021/2022, οι «κοκκινόμαυροι» μπόρεσαν να πάρουν εκδίκηση, προσπερνώντας τον βασικό αντίπαλο δύο πόντους. Αλλά τώρα όλοι οι ανταγωνιστές ενισχύονται, ενώ το Σαν Σίρο άφησαν οι Castillejo, Romagnoli και, κυρίως, Kessie. Σ’ αυτό αντέδρασαν με αγορά ενός ζευγαριού Βέλγων. Αλλά ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι ο έμπειρος Origi ή ο νεαρός και φαινομενικά πολλά υποσχόμενος De Ketelare θα μπορέσουν να παίξουν στην Ιταλία, και αμέσως, την άνοιξη. Ωστόσο, στον 1ο γύρο η ομάδα τα πήγε καλά και μάλιστα χωρίς την πραγματική τους συμμετοχή. Η Ουντινέζε νικήθηκε εντός έδρας με σκορ 4:2.

Προηγούμενοι αγώνες

Η πρόοδος της Μίλαν υπό τον Πιόλι εκδηλώθηκε επίσης σε μάχες πρόσωπο με πρόσωπο με τον γείτονα. Εδώ και τρεις συνεχόμενες φορές η ομάδα του Στέφανο κατάφερε να κερδίσει την Αταλάντα.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα δείχνει να βγαίνει από μια παρατεταμένη ύφεση, αλλά η Μίλαν προφανώς θα έρθει για να κερδίσει άλλους 3 βαθμούς. Περιμένουμε μια θεαματική συνάντηση και το τελικό «over 2,5 γκολ» με απόδοση 1,83.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *