The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Μίλαν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Милан-23.05

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 23 Μαΐου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Atleti Azzurri d’Italia

Ο κεντρικός αγώνας του τελευταίου γύρου της Serie A θα πραγματοποιηθεί σίγουρα στο Μπέργκαμο όπου θα παίξει η Αταλάντα και Μίλαν, ανάλυση και προγνωστικά για τον αγώνα αυτών των συλλόγων προετοιμάστηκε από τους αναλυτές μας.

Οι Μπεργκαμάσκι απέχει ένα βήμα από το ιστορικό επίτευγμα

Η Αταλάντα έχασε πρόσφατα την ευκαιρία να κερδίσει το Ιταλικό Κύπελλο, χάνοντας στον τελικό από τη Γιουβέντους με σκορ 1:2. Όμως, οι Μπεργκαμάσκι έχουν μεγάλη επιτυχία στη Σέριε Α, έχουν αήττητο σερί των 11 αγώνων (9 νίκες + 2 ισοπαλίες). Οι παίκτες του Gianpiero Gasperini είναι δεύτεροι στο πρωτάθλημα και έχουν κατακτήσει θέση στις τέσσερις πρώτες, οπότε θα δούμε την Αταλάντα ξανά την επόμενη σεζόν στο Champions League. Στον τελευταίο γύρο οι Μπεργκαμάσκι νίκησαν την Τζένοα με σκορ 4:3. Μόνο ο Kovalenko θα χάσει τον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμού. Εάν η ομάδα θα κρατηθεί στη δεύτερη θέση θα είναι το καλύτερο αποτέλεσμα στην ιστορία της.

Η Μίλαν χρειάζεται μόνο νίκη

Οι «ερυθρόμαυροι» δημιούργησαν τεράστια προβλήματα για τους εαυτούς τους, γιατί η νίκη επί της Κάλιαρι στον τελευταίο γύρο θα εξασφάλιζε στην ομάδα τη θέση στην κορυφή-4. Η Μίλαν έπαιξε ισοπαλία 0:0, τώρα η ομάδα είναι τρίτη στην Serie A, μπροστά από τη Νάπολι σε πρόσθετους δείκτες. Τώρα χρειάζεται μόνο νίκη επί ισχυρού αντιπάλου, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσει τη θέση στο Champions League. Ο Ίγκραμιμοβιτς και η Γκάμπια δεν θα παίξουν στην επόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Για τη Μίλαν οι Μπεργκαμάσκι έχουν μετατραπεί σε άβολο αντίπαλο, οι «ερυθρόμαυροι» δεν μπορούν να νικήσουν την Αταλάντα για τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Στον πρώτο γύρο οι Μιλανέζοι ηττήθηκαν με σκορ 0:3.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει μάχη για τη δεύτερη θέση και η ισοπαλία δεν θα ικανοποιήσει κανέναν, καθώς και οι δύο ομάδες θα χάσουν τη θέση τους. Για να κερδίσουν, πρέπει να παίξουν τολμηρά και ενεργητικά, οπότε υπάρχει η ευκαιρία να δούμε εντυπωσιακό μακελειό. Θεωρούμε ότι το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 3,5 είναι αποδεκτό εδώ (απόδοση 2,02).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *