The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Μάντσεστερ Σίτι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-МанчестерСити-06.11b

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Τζουζέπε Μεάτσα

Την Τετάρτη θα παίξουν το δεύτερο μισό των αγώνων στο πρόγραμμα του 4ου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Στον όμιλο Γ θα παίξουν η τελευταία Αταλάντα και ο ηγέτης άνευ όρων Μάντσεστερ Σίτι. Οι γηπεδούχοι μπορούν επιτέλους να κερδίσουν τους πρώτους βαθμούς στο τουρνουά και οι «πολίτες» να κρατήσουν τη θέση στα πλέι-οφ. Και οι δύο έχουν κίνητρο, γεγονός που υπόσχεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Σας προτείνουμε λοιπό την πρόβλεψη για τον αγώνα Αταλάντα – Μάντσεστερ Σίτι στις 6 Νοεμβρίου 2019.

Η Αταλάντα δεν τραβά το παιχνίδι ακόμα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι στο Μπέργκαμο δημιούργησε μια ενδιαφέρουσα ομάδα χωρίς να ξοδεύει πολλά χρήματα. Η «Θεά» τα τελευταία χρόνια κρατιόταν σταθερά ανάμεσα στους ηγέτες και επιβεβαίωσε την ιδιότητά της την περασμένη σεζόν, έχοντας κερδίσει το δικαίωμα να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο για την ομάδα να παίξει σε δύο μέτωπα. Στους τελευταίους 4 γύρους της Σέριε A η Αταλάντα κέρδισε μόνο μία φορά, ενάντια στην Ουντινέζε με σκορ 7:1. Στον τελευταίο αγώνα, την Κυριακή, οι «μπεργκαμάσκι» έχουν αποτύχει εντελώς, χάνοντας εντός έδρας από την Κάλιαρι. Ήταν εκείνο το βράδυ, όταν όλα πήγαιναν στραβά: πρώτα αυτογκόλ του Pashalich, μετά η αποβολή του Ilychich, όλα στο πρώτο ημίχρονο. Σε γενικές γραμμές, όλα όπως στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου οι άπειροι Ιταλοί δεν τα καταφέρνουν πουθενά. Ηττήθηκαν ήδη δύο φορές εκτός έδρας, όχι μόνο από το μεγιστάνα Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και από το ονομαστικό αουτσάιντερ Ντιναμό (Ζάγκρεμπ). Στο «Σαν Σίρο» στον 2ο γύρο η Αταλάντα, χωρίς να σκοράρει πέναλτι και έχοντας χάσει στο τελευταίο λεπτό, έχασε συνολικά από τη Σαχτάρ.

Η Μάντσεστερ Σίτυ έχει κερδίσει τα πάντα εντός έδρας, ήρθε η ώρα να στρέψει την εστίαση στο Τσάμπιονς Λιγκ

Οι «πολίτες» έχουν κερδίσει τα δύο τελευταία πρωταθλήματα, λίγες ομάδες πριν κατάφερναν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Αλλά όλα αυτά τα αγγλικά τρόπαια, φαίνεται, δεν κινητοποιούν πλέον την ομάδα. Και ειδικά τον  Γκουαρντιόλα, ο οποίος προηγουμένως είχε συλλέξει επίσης μια σημαντική συλλογή από «ασημένιες σαλατιέρες» με την Μπάγερν Μονάχου, καθώς κυριαρχούσε με την Μπαρτσελόνα στην Πριμέρα Ντιβιισόν. Ο Πεπ θα ‘πρεπε να είχε πιθυμήσει τη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν το έχει από τότε που έφυγε από την Καταλονία. Καθώς η ηγεσία της Σίτι Δήμου δεν κρύβει τη μακροχρόνια επιθυμία να κερδίσει το Κύπελλο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αδυνατούσε να ανέβει ψηλότερα από τον ημιτελικό, και αυτό ήταν ακόμα με τον Pellegrini. Μέχρι στιγμής, έχοντας επιτρέψει λίγες αστοχίες στην Premier League, που είχαν ως αποτέλεσμα 6 βαθμούς διαφορά από τη Λίβερπουλ, οι «πολίτες» κέρδισαν και τους 3 αγώνες του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου με συνολικό σκορ 10-1. Τα μισά από τα γκολ σκόραραν στους Ιταλούς, προφανώς προσβεβλημένοι από το πέναλτι που εφάρμοσε ο Malinowski.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έπαιξαν μόνο μία φορά – το ίδιο σκορ 5-1 στο Μάντσεστερ τον Οκτώβριο.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες είναι διάσημες για ωραία επίθεση. Αλλά ταυτόχρονα, έχουν αρκετά προφανή προβλήματα στην άμυνα. Έτσι, ίσως θα υπάρξουν λιγότερα γκολ από ό, τι κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα, αλλά όχι και λίγα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *