The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аталанта-Наполи-10.02b

Ιταλικό Κύπελλο – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021, 9:45 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ιταλία. Μπέργκαμο. Γήπεδο Ατλέτι Ατζούρι ντ’ Ιτάλια

Η Αταλάντα και η Νάπολι, που δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, θα μετρήσουν τη δύναμή τους στο δεύτερο παιχνίδι του ημιτελικού του Ιταλικού Κυπέλλου.

Αταλάντα

Σε προηγούμενους γύρους αυτού του διαγωνισμού η Αταλάντα νίκησε την Κάλιαρι (3:1) και την Λάτσιο (3:2), αλλά στο πρωτάθλημα, μετά από μια σειρά αποτυχιών, είναι ήδη τρεις βαθμούς πίσω από τη ζώνη του Champions League. Νίκη 3:0 επί της Μίλαν, ήττα 1:3 από την Λάτσιο, καθώς και ισοπαλίες 0:0 με τη Τζένοα, 1:1 με την Ουντινέζε και 3:3 με την Τορίνο, έριξαν τη «θεά» πίσω στην έβδομη θέση.

Λάτσιο

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο η Νάπολι σημείωσε νίκες έναντι των Ουντινέζε (2:1), Φιορεντίνα (6:0) και Πάρμα (2:0), καθώς και αποτυχίες από τη Βερόνα (1:3) και τη Τζένοα (1:2). Ως αποτέλεσμα, οι «παρτενοπέι» βρίσκονται στην έκτη θέση με 37 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 44:21. Στο Κύπελλο επικράτησαν επί της Έμπολι (3:2) και της Σπέτσια (4:2) χωρίς μεγάλη δυσκολία.

Πρόβλεψη

Μετά το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι, και οι δύο ομάδες θα επικεντρωθούν στο προσεκτικό ποδόσφαιρο χωρίς περιθώρια σφάλματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν περιμένω υπερβολική βαθμολογία από θεαματικές Αταλάντα και Νάπολι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 3,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *