The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Atalanta-Juventus-30.01

Κύπελλο Ιταλίας

Stadio Atleti Azzurri dItalia“, Μπέργκαμο

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Coppa Italia μεταξύ της Αταλάντα Μπέργκαμο και Γιουβέντους Τορίνο. Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι οι «ζέβρες» Τορίνο έχουν καλύτερες πιθανότητες να κερδίσου σε αυτό το παιχνίδι, αλλά οι «παντογνώστες» αφήνουν επίσης καλές πιθανότητες και στην Αταλάντα. Την ίδια στιγμή δεν πρέπει να περιμένουμε αποτελεσματικό παιχνίδι, οι αμυντικές γραμμές και των δύο αντιπάλων είναι στο ύψος.

Σίγουρη νίκη

Το 2018 η Αταλάντα έπαιξε τέσσερις συναντήσεις, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και μία ήττα. Οι νίκες καταγράφηκαν στη Νάπολι στο παιχνίδι του Κυπέλλου, στη Ρόμα και Σασουόλο. Η ήττα ήρθε στην αναμέτρηση εναντίον των Ναπολιτάνων, η οποία παίχτηκε στο Μπέργκαμο στις 21 Ιανουαρίου. Στα ένδεκα παιχνίδια της Σέριε Α’ Ιταλίας της τρέχουσας σεζόν η Αταλάντα κατάφερε να κερδίσει 5 φορές, με 3 ήττες. Για την ομάδα του Gasperini η πρόκριση στους ημιτελικούς του δεύτερου σε σημασία ιταλικού τουρνουά ποδοσφαίρου είναι μια μεγάλη επιτυχία.

Διπλό

Η Γιουβέντους έχει άλλη μία επιτυχημένη σεζόν, η ομάδα του Allegri πριν το χειμερινό διάλειμμα σημείωσε εξαιρετική φόρμα, και πάλι δείχνει “σκυρόδεμα” στην άμυνα. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια οι “ζέβρες” του Τορίνο έχασαν μόνο ένα γκολ στο δικό τους δίχτυ. Με δεδομένο ότι το ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας αποτελείται από δύο αγώνες, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το τεχνικό επιτελείο του μεγιστάνα του Τορίνο στο πρώτο παιχνίδι της αναμέτρησης θα ποντάρει στην άμυνα. Στο πλαίσιο της Σέριε Α’ Ιταλίας η Γιουβέντους στην τρέχουσα σεζόν έπαιξε ένδεκα εκτός έδρας αγώνες, στους οποίους κέρδισε 9 φορές.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην χάσει το παιχνίδι εντός έδρας, αλλά το ίδιο θα κάνει και η Γιουβέντους, γιατί μπροστά υπάρξει άλλη μία συνάντηση στο “Allianz Stadium”. Οι αντίπαλοι αξίζουν ο ένας τον άλλον, ο αγώνας αναμένεται να είναι πολύ πεισματικός και όχι πολύ παραγωγικός. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο κάτω από 2,5 με απόδοση 1,60


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *