The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Γιουβέντους: προγνωστικά για στοίχημα

Аталанта-Ювентус-13.02

Πρωτάθλημα Ιταλίας

Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Atleti Azzurri d’Italia

Η μάχη μεταξύ Αταλάντα και Γιουβέντους θα ολοκληρώσει το κυριακάτικο πρόγραμμα του εικοστού πέμπτου γύρου της Serie A.

Αταλάντα

Στις προηγούμενες πέντε συναντήσεις, η Αταλάντα κέρδισε μόνο μία φορά, ηττήθηκε η Ουντινέζε με σκορ 6:2. Επιπλέον, η «Θεά» σημείωσε ισοπαλία 0:0 με τη Τζένοα, 0:0 με την Ίντερ και 0:0 με τη Λάτσιο, ενώ έχασε 1:2 από την Κάλιαρι. Ως αποτέλεσμα, η πτώση στην πέμπτη θέση με 43 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 45:28.

Γιουβέντους

Τα στοιχεία της Γιουβέντους είναι λίγο πιο ωραία: τέταρτη θέση, 45 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 36:21. Την ίδια στιγμή, η «Γηραιά Κυρία» δεν γνωρίζει την πίκρα της ήττας όλο τον χειμώνα. Να σημειώσω ότι τον περασμένο μήνα, οι Τορίνιοι έχουν νικήσει τη Ρόμα (4:3), την Ουντινέζε (2:0) και τη Βερόνα (2:0), ενώ ήρθαν ισόπαλοι με τη Νάπολι (1:1) και τη Μίλαν (0:0).

Πρόβλεψη

Σε αυτή τη φάση της σεζόν, η Γιουβέντους δείχνει πολύ πιο προτιμότερη από την Αταλάντα, η οποία έχει ξεχάσει τελείως πώς να σκοράρει πολλά και με γούστο. Προβλέπω τουλάχιστον τη μη ήττα της φιλοξενούμενης ομάδας. Η δωρεάν μου πρόβλεψη είναι: νίκη της Γιουβέντους  με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *