The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αταλάντα εναντίον Βιγιαρεάλ: προγνωστικά για στοίχημα

Аталанта-Вильярреал-08.12

Champions LeagueΦάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Atleti Azzurri d’Italia

Σε κάποιους ομίλους του Champions League όλα είναι ήδη ξεκάθαρα. Υπάρχουν όμως και αρκετά κουαρτέτα όπου η ίντριγκα μένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Υπάρχουν αρκετές ερωτήσεις και στον όμιλο ΣΤ. Από την άλλη, στην αναμέτρηση της Αταλάντας με τη Βιγιαρεάλ, όλα θα κριθούν σε μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο, όποιος κερδίσει θα πάει στα πλέι οφ. Ποιος θα κερδίσει στο Μπέργκαμο;

Η Αταλάντα διατηρεί το συνηθισμένο της υψηλό επίπεδο

Οι Μπεργκαμάσκι έχουν ήδη μάθει το κοινό ότι, ίσως, δεν στοχεύουν στο «σκουντέτο», αλλά ταυτόχρονα βρίσκονται σταθερά στην τετράδα των αρχηγών. Ναι, και στο Champions League είχαν χρόνο να το συνηθίσουν. Βέβαια, αν στο Calcio οι παίκτες του Gian Piero Gasperini ξεκίνησαν αρκετά καλά, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο δεν είναι όλα τόσο εμφανή. Θα έπρεπε να κερδίζουν πιο συχνά, μέχρι στιγμής οι Ιταλοί έχουν μόνο 1 νίκη επί την Γιουνγκ Μπόις. Υπήρχαν καλές πιθανότητες να κερδίσουν την πρωταθλήτρια Ελβετίας στον 5ο γύρο. Όμως, έχοντας προβάδισμα 2-1, ο Μαλινόφσκι και η παρέα του αστόχησαν δύο φορές. Και μόνο χάρη στο πονηρό φάουλ του Μουριέλ στο 88ο λεπτό, βγήκε το 3-3.

Η Βιγιαρεάλ δεν εντυπωσιάζει αυτή τη σεζόν

Το «κίτρινο υποβρύχιο» και στην προηγούμενη περίοδο, σε γενικές γραμμές, σημείωσε επιτυχία μόνο λόγω του γεγονότος ότι ο Unai Emery κέρδισε για άλλη μια φορά το Europa League. Μόνο που τώρα οι παίκτες του είναι ειλικρινά αποτυχημένοι. Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα στην Πριμέρα, όπου ακόμη και τον χειμώνα οι «υποβρύχιοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα περίμεναν τον αγώνα για την 4η θέση. Στο Champions League η Βιγιαρεάλ είναι 2η στον όμιλο μόνο λόγω του γεγονότος ότι κατάφερε να πάρει τους περισσότερους βαθμούς με την Γιουνγκ Μπόις: και οι δύο αγώνες με τους Ελβετούς έληξαν με νίκες για τους Ισπανούς. Όμως με την Αταλάντα εντός έδρας σε ένα βαρετό παιχνίδι, η Βιγιαρεάλ σημείωσε ισοπαλία 2:2. Από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε και στα δύο ματς. Επιπλέον, το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν είχε συνεχώς αρκετή δύναμη για το τέλος. Τι αξίζει το νικητήριο γκολ του Ρονάλντο στο 5ο λεπτό της παράτασης στο Ολντ Τράφορντ!

Προηγούμενοι αγώνες

Άλλωστε, η Αταλάντα έπαιζε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις όχι πολύ καιρό πριν. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που οι ομάδες πραγματοποίησαν την πρώτη τους συνάντηση τον Σεπτέμβριο.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα εξακολουθεί να δείχνει πιο σίγουρη αυτή τη σεζόν από τη Βιγιαρεάλ, ειδικά από τη στιγμή που τώρα παίζει εντός έδρας. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη των Ιταλών επί των Ισπανών (απόδοση – 1,9).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *