The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αρμίνια εναντίον Βόλφσμπουργκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Арминия-Вольфсбург-19.02b

Μπουντεσλίγκα

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Μπίλεφελντ. Στάδιο Bielefelder Ulm

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι του εικοστού δευτέρου γύρου της Μπουντεσλίγκα μεταξύ της Αρμίνια και της Βόλφσμπουργκ έχει ανακοινωθεί για την ερχόμενη Παρασκευή.

Αρμίνια

Νίκη 3:0 έναντι της Στουτγκάρδη, ισοπαλίες 0:0 με την Χόφενχαϊμ και 3:3 με την Μπάγερν Μονάχου, καθώς και ήττες 1:5 από την Άιντραχτ Φραγκφούρτης και 1:3 από την Κολωνία – η Αρμίνια έπαιζε πολύ άνισα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Τώρα οι «λευκό-μπλε» καταλαμβάνουν μια μάλλον επικίνδυνη δέκατη έκτη θέση, έχοντας σημειώσει 18 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 18:35.

Βόλφσμπουργκ

Η Βόλφσμπουργκ, από την άλλη πλευρά, ισχυρίζεται σοβαρά να τερματίσει στο top-4. Μετά από επιτυχημένους αγώνες με την Μάιντς (2:0), τη Λεβερκούζεν (1:0), την Φράιμπουργκ (3:0), την Άουγκσμπουργκ (2:0) και την Γλάντμπαχ (0:0), οι «λύκοι» βρέθηκαν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά. Συνολικά, σημείωσαν 39 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 32:19, που είναι τρεις περισσότερο από τον πλησιέστερο διώκτη.

Πρόβλεψη

Το ξεκάθαρο φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι γνωρίζουν ξεκάθαρα πώς να αξιοποιήσουν στο μέγιστο από την αναμέτρηση με της μεσαίες ομάδες και τα αουτσάιντερ του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι μετά από μια εξαντλητική μονομαχία με την Μπάγερν Μονάχου, το αουτσάιντερ είναι απίθανο να δείξει τις καλύτερες του ποιότητες με τη Βόλφσμπουργκ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Βόλφσμπουργκ με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *