The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Σαουδική Αραβία: πρόβλεψη για τον αγώνα

PAMPLONA, SPAIN - JUNE 05: Lionel Messi of Argentina looks on during the international friendly match between Argentina and Estonia at Estadio El Sadar on June 05, 2022 in Pamplona, Spain. (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022, 12:00 μ.μ.
Lusail Stadium

Στο Κατάρ το Μουντιάλ θα πάρει σταδιακά δυναμική. Την Τρίτη θα υπάρξει επιτέλους «γεμάτο» πρόγραμμα, με 4 αγώνες την ημέρα. Το πρόγραμμα της ημέρας θα ανοίξει με την αναμέτρηση της Αργεντινής με τη Σαουδική Αραβία. Η τελευταία δεν χρειάστηκε να συνηθίσει τις συνθήκες του Μουντιάλ, αλλά θα βοηθήσει αυτός ο παράγοντας; Οι ειδικοί του ιστότοπου έχουν ετοιμάσει μια πρόβλεψη για τον αγώνα στις 22 Νοεμβρίου 2022.
Η Αργεντινή έχει μια τελευταία ευκαιρία να κατακτήσει τρόπαιο σ’ αυτή τη γενιά
Η «αλμπισελέστες», φυσικά, θα συνεχίσει να είναι ανάμεσα στα φαβορί κάθε Μουντιάλ. Αλλά για τον Μέσι, αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, άλλωστε, ο La Pulge είναι ήδη 35 ετών. Διαφορετικά, κινδυνεύει να παραμείνει στη σκιά του μεγάλου προκατόχου του, του Μαραντόνα, ο οποίος τραβούσε μπροστά όχι μόνο τους συλλόγους του, αλλά και την εθνική του ομάδα. Από αυτή την άποψη, ο Lionel έχασε μόνο τον τελικό του 2014. Γενικά, για πολύ καιρό αυτή η γενιά ήταν «ασημένια», χάνοντας πολλούς καθοριστικούς αγώνες. Όμως πέρυσι, οι άνδρες του Scaloni πήραν τελικά το Copa America. Και τώρα έρχονται με τους μέγιστους στόχους.
Η Σαουδική Αραβία είναι καλή, αλλά για το επίπεδό της
Οι «πράσινοι» πήγαν στο 2ο σερί Μουντιάλ. Παρεμπιπτόντως, κατάφεραν και στη Ρωσία να κερδίσουν την Αίγυπτο με τον Σαλάχ της. Ωστόσο εξαρχής δεν είχαν καμία πιθανότητα εναντίον της Ουρουγουάης και της Ρωσίας. Ο στόχος προς το παρόν, ρεαλιστικός, να μην έχουν χειρότερα αποτελέσματα. Αν και δεν θα είναι εύκολο: και πάλι υπάρχουν εκπρόσωποι της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής, αλλά πιο κουλ τώρα, Πολωνία και Αργεντινή, και αντί για «φαραώ» – εθνική Μεξικού! Υπάρχει όμως ένας επιτυχημένος και έμπειρος τεχνικός, ο Ερβέ Ρενάρ, ικανός για εκπλήξεις. Μαζί του οι Σαουδάραβες μπόρεσαν να προκριθούν με σιγουριά, τερματίζοντας στη 2η θέση του ομίλου τους. Και φάνηκαν αρκετά άξιοι σε φιλικούς αγώνες ελέγχου. Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι η ομάδα συγκεντρώνεται πλέον αποκλειστικά από εκπροσώπους του εθνικού πρωταθλήματος, το οποίο, με όλες τις επενδύσεις σε αυτό και την πρόοδο, δεν έχει πολύ υψηλές αποδόσεις στην παγκόσμια διάσταση.
Προηγούμενοι αγώνες
Οι ομάδες έπαιξαν για πρώτη φορά στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών το 1992 και η Αργεντινή κέρδισε με 3-1. Όμως η φιλική συνάντηση του 2012 έχει γίνει ήδη χωρίς γκολ.
Πρόβλεψη
Η Αργεντινή γνωρίζει καλά ότι θα υπάρξουν πολύ ισχυρότεροι αντίπαλοι από τη Σαουδική Αραβία στο μέλλον και είναι απαραίτητο όχι μόνο να κερδίσει, αλλά και να εξασφαλίσει τη διαφορά τερμάτων, για παν ενδεχόμενο. Ποντάρουμε στον Μέσι και την παρέα του με χάντικαπ «-2,0» (απόδοση 1,97).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *