The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Ουρουγουάη: προγνωστικά για στοίχημα

Аргентина-Уругвай-11.10

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021, 2:30 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μονουμεντάλ

Το κυριακάτικο πρόγραμμα ποδοσφαιρικών εκδηλώσεων στη Νότια Αμερική, λόγω της αλλαγής των ζωνών ώρας, θα κρατήσει πολύ μετά τα μεσάνυχτα. Τότε θα πραγματοποιηθεί, ίσως, το κύριο γεγονός αυτής της ημέρας: οι εθνικές ομάδες της Αργεντινής και της Ουρουγουάης θα παίξουν στο Μπουένος Άιρες. Μέσι εναντίον Λουίς Σουάρες – πώς θα τελειώσει η νέα συνάντηση των στενών φίλων;

Η Αργεντινή στο προηγούμενο παιχνίδι δεν έδειξε πραγματικά τη δύναμή της

Οι Albiselestes ξεκίνησαν την επιλογή του Οκτωβρίου στην Παραγουάη. Δεν μπόρεσαν να σπάσουν την άμυνα των «κυανέρυθρων». Αντεπιτέθηκε με επιτυχία, οπότε ούτε το 70 τοις εκατό της κατοχής της μπάλας, ούτε το γεγονός ότι ο Μέσι και η παρέα του πέτυχαν 8 σουτ στο δοκάρι, δεν βοήθησαν το φαβορί, όλα τελείωσαν με τις αποκρούσεις του Άντονι Σίλβα, του πιο έμπειρου φύλακα των τερμάτων της Πουέμπλα του Μεξικού. Από τη μία πλευρά, δεν συνέβη τίποτα κρίσιμο, ειδικά επειδή ούτε και πολλοί ανταγωνιστές κέρδισαν, καθώς το προβάδισμα έναντι της Κολομβίας, που είναι η 5η, είναι 5 βαθμοί. Από την άλλη, οι παίκτες του Λιονέλ Σκαλόνι έχουν μείνει πολύ πίσω από τον αιώνιο αντίπαλό τους, τη Βραζιλία.

Η Ουρουγουάη αποκτά την ευκαιρία να ισοφαρίζει με τον γείτονά της

Οι «Charrua» δείχνουν περίπου αυτό που αναμένεται από αυτήν την ομάδα. Δεν διεκδικεί την ηγεσία στην περιοχή, ότι καταφέρει να ξεπεράσει την Αργεντινή ή/και τη Βραζιλία. Αλλά κάτω από ένα ορισμένο και αρκετά υψηλό επίπεδο οι παίκτες του Oscar Washington Tabares δεν πέφτουν. Και τώρα έχουν 16 βαθμούς στο ενεργητικό τους μετά από 10 παιχνίδια, δηλαδή, όπως συνήθως, πηγαίνουν ακριβώς πίσω από ένα ζευγάρι ηγετών. Επιπλέον, υστερεί από τον επόμενο αντίπαλο με ακριβώς 3 βαθμούς, οπότε υπάρχει πιθανότητα να τον προλάβει! Από την άλλη πλευρά, αξίζει να προγραμματίσει εκτός έδρας νίκη επί ενός από τα φαβορί, εάν πριν δεν κατάφεραν να νικήσουν την Κολομβία εντός έδρας, το παιχνίδι έληξε με λευκή ισοπαλία. Θυμηθείτε ότι υπάρχει και ανάποδη πλευρά στην τρέχουσα θέση: η διαφορά από τους Κολομβιανούς είναι 2 βαθμοί, από την Παραγουάη, η επίσης μπορεί να ενοχλήσει – 4. Καλό είναι να κερδίσουν κάτι σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια για να μην μείνουν εκτός δρόμου….

Προηγούμενοι αγώνες

Η Αργεντινή έχασε από την Ουρουγουάη μόνο 1 ματς από τα 11 τελευταία. Την ίδια στιγμή ο Μέσι και η παρέα του κέρδισαν 7 φορές σε αυτό το διάστημα. Συμπεριλαμβανομένου του Κόπα Αμέρικα, όταν ο Rodriguez πέτυχε το μοναδικό γκολ.

Πρόβλεψη

Αν κατάφεραν να νικήσουν την Ουρουγουάη σε ουδέτερο γήπεδο πριν από δύο μήνες, τότε τι μπορεί να εμποδίσει τώρα; Στοιχηματίζουμε στη νίκη της Αργεντινής (απόδοση – 1,8).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *