The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Μεξικό: πρόβλεψη για τον αγώνα

Argentina-Mexico-21.11

Φιλικός αγώνας

«Estadio Malvinas Argentinas», Μεντόζα

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018, 2:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στις 21 Νοεμβρίου οι εθνικές ομάδες της Αργεντινής και του Μεξικού θα διεξάγουν ένα άλλο φιλικό αγώνα μεταξύ τους, αυτή τη φορά στη Μεντόζα. Πριν από τέσσερις ημέρες οι αντίπαλοι συναντήθηκαν στην Κόρδοβα και τότες η Αργεντινή κέρδισε τη νίκη με σκορ 2:0, το γκολ σημειώθηκε από τον Funes Mori, αυτογκόλ είναι στο παθητικό του παίκτη της μεξικανικής ομάδας Brisuelle.

Βελτιωμένα αποτελέσματα

Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο η εθνική ομάδα της Αργεντινής έπαιξε πέντε φιλικούς αγώνες, στους οποίους έχασε μόνο μια φορά, από την εθνική ομάδα της Βραζιλίας με σκορ 0:1. Επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου υπάρχουν νίκες επί του Μεξικού 2:0, του Ιράκ 4:0 και της Γουατεμάλας 3:0 και μία λευκή ισοπαλία με την Κολομβία. Χτυπάει το μάτι ότι η Αργεντινή χάνει πολύ λίγα γκολ, ο Σκολάρι χτίζει το παιχνίδι στην ενδεκάδα στην άμυνα, το οποίο φυσικά είναι σωστό, δεδομένου ότι αυτός ο τεχνικός στην ουσία δημιουργεί μια νέα ομάδα.

Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η εθνική ομάδα του Μεξικού έπαιξε αρκετά καλά στη Ρωσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, νίκησε τη Γερμανία και την Κορέα, έφτασε στους 16, όπου έχασε από τους Βραζιλιάνους 0:2. Αλλά μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα το Μεξικό δεν τα έχει όλα ρόδινα, σημειώθηκε μόνο μία νίκη σε πέντε παιχνίδια και τέσσερις ήττες. Οι «πράσινοι» αποδείχθηκαν ισχυρότεροι μόνο από την Κόστα Ρίκα, χάνοντας, εκτός από την Αργεντινή, από την Ουρουγουάη, τις ΗΠΑ και τη Χιλή. Τα αποτελέσματα, ειλικρινά, είναι αδύναμα, είναι πολύ επικίνδυνο να ποντάρεις σε μια τέτοια ομάδα.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής παρουσιάζει καλά αποτελέσματα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, η ομάδα του Σκολάρι χάνει πολύ λίγα στο τέρμα της, αλλά σκοράρει τακτικά. Το Μεξικό αναζητά το παιχνίδι του, ενώ οι φιλοξενούμενοι πιο συχνά απογοητεύουν παρά ευχαριστούν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: η Αργεντινή θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *