The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Κολομβία: πρόβλεψη για τον αγώνα

010-Argentina-Colombia-16.06

Κόπα Αμέρικα – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 1 ημέρα αγωνιστικής από 3

Αρένα Φόντε Νόβα

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019, 01:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη νύχτα της Κυριακής, 16 Ιουνίου, στη βραζιλιάνικη πόλη Σαλβαδόρ, θα διεξαχθεί ένας από τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Αμερικής 2019, στον οποίο θα παίξουν οι εθνικές ομάδες της Αργεντινής και της Κολομβίας. Είναι τα φαβορί του ομίλου και ο αγώνας μεταξύ τους δεν μπορεί να είναι εύκολος. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Αργεντινή – Κολομβία.

Οι Αργεντινοί έχουν σοβαρές βλέψεις

Αυτή τη στιγμή η εθνική ομάδα της Αργεντινής φαίνεται πολύ ισχυρή και “αγριεμένη”, επειδή ο Leo Messi δεν είναι αιώνιος (ενώ θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο). Ακριβώς πριν από το τουρνουά οι παίκτες του Lionel Scaloni έπαιξαν μόνο ένα φιλικό αγώνα, στο οποίο νίκησαν τη Νικαράγουα με σκορ 5:1. Ναι, η συντριπτική νίκη είναι καλή, αλλά γκολ που δέχτηκαν δεν είναι καλό. Αλλά η «αλμπισελέστε» είχε πάντα προβλήματα στην αμυντική γραμμή. Ακόμη και τον Μάρτιο οι Αργεντινοί έχασαν φιλική συνάντηση εναντίον της Βενεζουέλας, δεχόμενοι 3 γκολ – 1:3.

Οι Κολομβιανοί ανέβασαν ρυθμούς

Την ίδια στιγμή,η ομάδα της Κολομβίας παίζει απλά πανέμορφα τον τελευταίο χρόνο, ειδικά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Συνολικά, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο η ομάδα έπαιξε 8 αγώνες, στους οποίους κέρδισε 6 φορές. Ακριβώς πριν από το Kόπα Αμέρικα 2019 οι παίκτες του Carlos Queiroch κατάφεραν να παίξουν δύο φιλικά, στα οποία νίκησαν τον Παναμά (3:0) και το Περού (0:3) χωρίς κανένα πρόβλημα. Και αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: τώρα οι Κολομβιανοί είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ανέβασαν ρυθμούς!

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής είναι καλή, αλλά και η ομάδα της Κολομβίας δεν είναι “δώρο”. Οι Αργεντινοί έχουν ισχυρή επιθετική γραμμή, αλλά ταυτόχρονα η άμυνα είναι πολύ αδύναμη. Ενώ οι Κολομβιανοί πήραν φόρα και έχουν εξαιρετική σύνθεση, οπότε ακόμη και στον αγώνα με το φαβορί του τουρνουά πρέπει να σκοράρουν το γκολ τους. Ιδιαίτερα επειδή όλα πάνε τόσο καλά… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η εθνική Κολομβίας θα σκοράρει με απόδοση 1,48.

 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *