The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Κολομβία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аргентина2

Κόπα Αμέρικα – Ημιτελικός

Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021, 4:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βραζιλία. Βραζιλία. Εθνικό γήπεδο. Μαν Γκαρίντσι

Στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κόπα Αμέρικα-2021 θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Αργεντινής και της Κολομβίας.

Αργεντινή

Η Αργεντινή έχει καλή εμφάνιση στο τρέχον ηπειρωτικό φόρουμ, έχοντας κερδίσει σταδιακά φόρμα πριν το αποφασιστικό στάδιο. Στον πρώτο αγώναη ομάδα έπαιξε ισοπαλία 1:1 με τη Χιλή, μετά την οποία νίκησαν με τη σειρά την Ουρουγουάη (1:0), την Παραγουάη (1:0), τη Βολιβία (4:1) και τον Ισημερινό (3:0).

Κολομβία

Η Κολομβία κατάφερε να αποκλείσει την Ουρουγουάη στον 16ο γύρο, κερδίζοντας την στη διαδικασία των πέναλτι. Αυτό είναι ένα μάλλον απροσδόκητο αποτέλεσμα, δεδομένης της αδύναμης φόρμας των «καφετζήδων» στη φάση των ομίλων. Εκεί σημείωσαν μόνο τέσσερις πόντους στις αναμετρήσεις με τον Εκουαδόρ (1:0), τη Βενεζουέλα (0:0), το Περού (1:2) και τη Βραζιλία (1:2).

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η Κολομβία θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το αμυντικό της παιχνίδι, ενώ η Αργεντινή είναι απίθανο να εγκαταλείψει παρόμοιο τρόπο. Στα χαρτιά, οι ονομαστικοί γηπεδούχοι φαίνονται πιο δυνατοί, αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε από αυτούς νίκη με μεγάλο σκορ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Αργεντινής με ένα γκολ ή ισοπαλία με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *