The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Εκουαδόρ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аргентина

Κόπα Αμέρικα

Προημιτελικός

Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021, 4:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Olimpico Pedro Ludovico

Ένα ακόμη τουρνουά λαμβάνει χώρα παράλληλα με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έχει ήδη έρθει η ώρα για τα πλέι-οφ. Ο προημιτελικός κύκλος στο Κόπα Αμέρικα θα τερματίσει με τον αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων της Αργεντινής και του Εκουαδόρ. Το φαβορί είναι προφανές, αλλά πόσες αισθήσεις υπήρχαν ήδη το καλοκαίρι – ίσως το επόμενο θα συμβεί στη Goiânia;

Η Αργεντινή στοχεύει σαφώς στην επιτυχία στο τουρνουά

Οι Albiselestes είχαν πάντα υψηλή βαθμολογία σε εθνικό επίπεδο. Και ο Lionel Messi δικαίως θεωρείται από πολλούς ως ο ισχυρότερος παίκτης στον κόσμο. Αλλά αυτή η γενιά είναι πράγματι «ασημένια», έχει επανειλημμένα φτάσει στον τελικό και έχανε. Αυτό συνέβη και σε διάφορα Κόπα Αμέρικα, και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, παρεμπιπτόντως, επίσης στη Βραζιλία. Τώρα ο Lionel Scaloni έχει μια ισχυρή ομάδα και ο Λέο έχει σαφώς κίνητρα και θέλει να χρησιμοποιήσει αυτήν την ευκαιρία. Η εθνική ομάδα αρχικά καθυστερούσε, έπαιξε ισοπαλία τρεις φορές τον Ιούνιο, συμπεριλαμβανομένου του Κόπα (1-1 με τη Χιλή). Αλλά τώρα έχει 3 νίκες στη σειρά με συνολικό σκορ 6-1. Ή είναι η αδυναμία των αντιπάλων;

Εκουαδόρ μπορεί να παρακινηθεί με το παράδειγμα της Ουκρανίας σε Euro

Οι «τρίχρωμοι» ήταν οι χειρότεροι στο Κόπα Αμέρικα, από εκείνους που συνεχίζουν τον αγώνα. Σε γενικές γραμμές, το 2021 αποδεικνύεται ανεπιτυχές για τους παίκτες του Gustavo Alfaro. Εάν αποκλείσουμε τον ημι-επίσημο, φιλικό αγώνα με τη Βολιβία, που πραγματοποιήθηκε την άνοιξη και έφερε νίκη 2-1, υπήρχαν συνεχείς αναταραχές. Στους προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σημειώθηκαν ισοπαλίες ]με τη Βραζιλία και το Περού, ήδη στο ηπειρωτικό τουρνουά, όλα ξεκίνησαν με 0-1 εναντίον της Κολομβίας. Φαίνεται ότι οι παίκτες του Εκουαδόρ θα εξασφαλίσουν το πέρασμα στα πλέι οφ σε παιχνίδια με πιο αδύναμους αντιπάλους. Αλλά έπαιξαν θεαματικές ισοπαλίες με τη Βενεζουέλα και το Περού, από 2-2. Ως αποτέλεσμα, ήταν απαραίτητο να κερδίσουν βαθμούς με τη Βραζιλία, και ήταν τυχεροί που το φαβορί αποφάσισε τα πάντα πριν από πολύ καιρό, δεν ήταν η βασική σύνθεση. Ως αποτέλεσμα, οι «τρίχρωμοι» κατάφεραν να φέρουν τον αγώνα σε ισοπαλία, που τους ικανοποίησε εντελώς.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Αργεντινή παίζει πολύ καλά ενάντια στο Εκουαδόρ. Κέρδισαν το μέγιστο βαθμών και στις 3 πρόσφατες συναντήσεις μεταξύ των εθνικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένου του 1-0 τον Οκτώβριο του περασμένου έτους.

Πρόβλεψη

Ο Ισημερινός δεν κατάφερε, με όλα τα κίνητρά του, να νικήσει τη δεύτερη σύνθεση της Βραζιλίας. Η Αργεντινή, από την άλλη πλευρά, προτίθεται σαφώς να προχωρήσει, και είναι απίθανο να μπορέσουν να τους σταματήσουν. Στοιχηματίζουμε στη νίκη του Messi και της παρέας του με χάντικαπ -1 γκολ και απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *