The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Γαλλία: προγνωστικά για τον αγώνα

Франция-Польша-04.12

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Τελικός
Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.
Εθνικό Στάδιο Λουσαΐλ

Στις 18 Δεκεμβρίου, οι φίλαθλοι θα έχουν παρόμοια σχέδια, γιατί όλοι θα παρακολουθούν τον τελικό του Μουντιάλ. Εθνικές Αργεντινής και Γαλλίας θα παίξουν στην αποφασιστική μάχη, η πρόβλεψη για τον αγώνα της οποίας δημοσιεύεται στον πόρο μας.
Όλη η Αργεντινή θέλει τη νίκη για τον Μέσι
Λίγοι άνθρωποι θα εκπλαγούν από το γεγονός ότι η Αργεντινή κατέληξε στον τελικό του τουρνουά, αλλά στην αρχή η ομάδα έχασε από τη Σαουδική Αραβία – 1:2, μετά οι στοιχηματιστές αμφισβήτησαν ακόμη και την πρόκριση από τον όμιλο των παικτών του Scaloni. Είναι εντυπωσιακό ότι οι Αργεντινοί ανέβασαν ρυθμούς κατά τη διάρκεια του τουρνουά, προσαρμόστηκαν στους αντιπάλους τους και όταν ανακάλυπταν τις αδυναμίες τους, το χρησιμοποιούσαν με σιγουριά. Στα πλέι οφ, η ομάδα νίκησε την Αυστραλία με 2:1, την Ολλανδία στη διαδικασία των πέναλτι, μετά από 2:2 στην κανονική διάρκεια και στα ημιτελικά την Κροατία με σκορ 3:0. Σε λαμπρή φόρμα είναι ο Λέο Μέσι, που σέρνει ξεκάθαρα την ομάδα, έχει 5 γκολ και 3 ασίστ, δεν μπορεί κανείς να μην σημειώσει την πρόοδο του Χουλιάν Αλβάρες, σημείωσε 4 γκολ. Μόνο ο Papu Gomez δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τους συνεργάτες, αν και δεν ήταν ο βασικός. Φυσικά, πολλοί θέλουν να κερδίσει ο Μέσι το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που θα ήταν ένα φανταστικό τέλος για μια καριέρα στην εθνική ομάδα.
Οι Γάλλοι είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τον τίτλο
Η εθνική Γαλλίας λειτουργεί σε αυτό το τουρνουά ως ακριβέστερος μηχανισμός, χωρίς αστοχίες και μεγάλες δυσκολίες. Η ήττα από την Τυνησία στη φάση των ομίλων μπορεί να αποδοθεί στο rotation της ομάδας σε ένα περιττό παιχνίδι. Οι περισσότερες δυσκολίες στα πλέι οφ ήταν κόντρα στην Αγγλία, άλλωστε ο αντίπαλος είναι σοβαρός, οι Γάλλοι έβγαλαν νίκη με σκορ 2:1. Στα ημιτελικά, οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν νίκησαν την κύρια αίσθηση του τουρνουά του Μαρόκου – 2:0. Αξίζει να σημειωθεί το παιχνίδι του Μπαπέ, στον λογαριασμό του έχει 5 γκολ και δύο ασίστ. Ο Ντεσάμπ μπορεί να έχει σοβαρά προβλήματα προσωπικού, όλοι είναι ήδη συνηθισμένοι στην απουσία των Luc Hernandez και Benzema, υπήρχαν πληροφορίες στο διαδίκτυο για κρυολόγημα ορισμένων ποδοσφαιριστών, μιλάμε για παίκτες όπως: Varane, Theo Hernandez, Tchuameni, Konate και Κομάν.
Προσωπικές συναντήσεις
Δεν θα θυμηθούμε ολόκληρη την ιστορία των αντιπαραθέσεων πρόσωπο με πρόσωπο, θα πούμε μόνο ότι στο τελευταίο πρωτάθλημα οι αντίπαλοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους επίσης, αλλά στους 16, τότε οι Γάλλοι κέρδισαν 4:3 στη μάχη.
Πρόβλεψη
Θα συναντηθούν ομάδες τέτοιου επιπέδου που ακόμη και αξιόπιστοι φορείς στοιχημάτων δεν τόλμησαν να ξεχωρίσουν ένα φαβορί εδώ. Δεν διακυβεύεται απλώς ένα τρόπαιο, αλλά ένα πραγματικό όνειρο, οπότε το ποδόσφαιρο δεν αναμένεται να είναι το πιο θεαματικό. Φυσικά, οι δημοσιογράφοι θα συζητήσουν για την αντιπαράθεση των δύο βασικών αστέρων, Μέσι και Μπαπέ, που είναι συμπαίκτες. Εγώ νιώθω ότι οι Αργεντινοί έχει περισσότερη θέληση να κερδίσουν, εξάλλου δεν είναι ξεκάθαρο τι θα κάνει η Γαλλία με απώλειες προσωπικού. Θα στοιχηματίσουμε προσεκτικά ότι η Αργεντινή θα κερδίσει με μηδενικό χάντικαπ και απόδοση 1,96.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *