The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Βραζιλία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Бразилия2

Κόπα Αμέρικα – Τελικός

Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021, 3:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μαρακανά

Το βράδυ της 11ης Ιουλίου θα διεξαχθεί ο τελικός του Κόπα Αμέρικα, δεν υπήρξε εκπλήξεις, η Αργεντινή και η Βραζιλία θα αγωνιστούν για το τρόπαιο. Η πρόβλεψη για τον αγώνα προετοιμάστηκε από τους ειδικούς της ιστοσελίδας μας.

Οι Αργεντινοί θέλουν πολύ να κερδίσουν το τρόπαιο

Πολλά έχουν γραφτεί ότι για το Μέσι είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες να κερδίσει το τρόπαιο με την Αργεντινή. Δεν πρέπει να επικεντρωθείτε μόνο στον ηγέτη των «ουράνιο-λευκών», η ομάδα πάντα έχει τάση για την επίτευξη υψηλών στόχων, ανεξάρτητα από τη σύνθεση. Σε αυτό το τουρνουά, οι Αργεντινοί κέρδισαν τον όμιλό τους χωρίς προβλήματα, σημειώνοντας 10 βαθμούς σε τέσσερις συναντήσεις. Στα πλέι οφ νικήθηκε με σιγουριά ο Ισημερινός 3:0, ενώ τους Κολομβιανούς κατάφεραν να περάσουν στον ημιτελικό μόνο σε πέναλτι, μετά από 1:1 σε κανονική διάρκεια. Ο Λέων Μέσι έχει τέλεια εμφάνιση, στο λογαριασμό του έχει 4 γκολ και 5 ασίστ. Δεν υπάρχουν απώλειες προσωπικού πριν από τον τελικό.

Οι Βραζιλιάνοι δεν πρέπει να στενοχωρήσουν τους θαυμαστές

Οι Βραζιλιάνοι πέρασαν επίσης εύκολα το ομαδικό στάδιο, όπου η ομάδα βγήκε νικήτρια. Τα προβλήματα άρχισαν ήδη στο στάδιο των πλέι οφ, τους Χιλιανούς κέρδισαν με σκορ 1:0, αν και αναγκάστηκαν να παίξουν ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο στη μειονότητα, κάτι που δεν ήταν και τόσο εύκολο, ο Γαβριήλ Χεσούς άφησε την ομάδα. Πάλι με σκορ 1:0 κατάφεραν να νικήσουν την εθνική ομάδα του Περού στους ημιτελικούς. Το αποτέλεσμα θα πιέζει της Βραζιλία, παρόλο που ο αντίπαλος είναι τρομερή Αργεντινή, οι οπαδοί δεν θα συγχωρήσουν την ήττα εντός έδρας. Ο προαναφερόμενος Χεσούς θα χάσει τον τελικό λόγω αποβολής, καθώς και ο Φελίπε, ο οποίος έχει τραυματισμό.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν τεράστια ιστορία συναντήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, στις οποίες έπαιζαν με διαφορετικούς βαθμούς επιτυχίας. Ο τελευταίος επίσημος αγώνας πραγματοποιήθηκε πριν από δύο χρόνια στο Κόπα Αμέρικα, όταν οι Βραζιλιάνοι κέρδισαν 2-0 στους ημιτελικούς.

Πρόβλεψη

Θα συναντηθούν οι ισχυρότερες ομάδες της ηπείρου τους, που έχουν πολλά αστέρια στη σύνθεσή τους. Οι Βραζιλιάνοι έχουν στάτους μικρού φαβορί, καθώς θα παίξουν αυτόν τον αποφασιστικό αγώνα εντός έδρας, με την υποστήριξη των οπαδών τους. Η μάχη θα είναι σίγουρα έντονη. Οι ομάδες πρέπει να ευχαριστήσουν με πολλά γκολ, οπότε θα διαλέξουμε το στοίχημα «και οι δύο θα σκοράρουν – ναι» με απόδοση 2,35.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *