The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αργεντινή εναντίον Βενεζουέλα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аргентина-Венесуэла-26.03_cr

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου – 3ος γύρος – Φάση 1 από 2

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2022, 1:30 π.μ.

Λα Μπομπονέρα

Οι εθνικές ομάδες της Αργεντινής και της Βενεζουέλας θα συναντηθούν στον δέκατο έβδομο γύρο επιλογής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 από τη Νότια Αμερική.

Αργεντινή

Δεύτερη θέση, 35 βαθμοί, διαφορά τερμάτων 23:7 και παντελής απουσία ήττων – η Αργεντινή έπαιξε τον τρέχοντα προκριματικό γύρο στο υψηλότερο επίπεδο. Σημειώνω ότι στις προηγούμενες πέντε περιπτώσεις, η ομάδα νίκησε το Περού 1:0, την Ουρουγουάη 1:0, τη Χιλή 2:1 και την Κολομβία 1:0, καθώς σημείωσε ισοπαλία με τη Βραζιλία 0:0.

Βενεζουέλα

Η Βενεζουέλα είναι αναμενόμενα η πιο αδύναμη ομάδα στην ήπειρο. Σε δεκαέξι αγώνες κέρδισε 10 βαθμούς και βρέθηκε στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με διαφορά τερμάτων 14:30. Πριν από λίγο καιρό, αυτή η ομάδα ασχολήθηκε με τη Βολιβία (4:1), ενώ έχασε 0:3 από τη Χιλή, 0:1 από τον Ισημερινό, 1:2 από το Περού και 1:4 από την Ουρουγουάη.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η Αργεντινή έχει μια καλή ευκαιρία να παίξει απελευθερωμένη και να ευχαριστήσει τους οπαδούς της με έναν σίγουρο θρίαμβο επί του προφανούς αουτσάιντερ του προκριματικού γύρου. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της εθνικής Αργεντινής με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,63.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *