The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Απόλλων Σμύρνης εναντίον Άρης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Apollon Smirnis-Aris Thessaloniki FC-12.11

Πρωτάθλημα Ελλάδας

Στάδιο Γιώργος Καμάρας

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Φτωχιά στα ποδοσφαιρικά γεγονότα Δευτέρα προετοίμασε λίγα ματς άξια προσοχής. Ένα από αυτά είναι η μονομαχία στα ελληνικά γήπεδα, όπου ο Απόλλων Σμύρνης και ο Άρης θα συναντηθούν στον δέκατο γύρο του τοπικού πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο γήπεδο Γεώργιος Καμάρας.

Η γηπεδούχος ομάδα είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ της Super League, οπότε ακόμα και ο παράγοντας της έδρας δεν τους βοήθησε να γίνουν φαβορί στα μάτια των εταιρειών στοιχημάτων. Οι αναλυτές που βγάζουν απόδοση στους μελλοντικούς φιλοξενούμενους δεν πιστεύουν και πολύ στην επιτυχία τους. Τα χρήματα που στοιχηματίζατε θα διπλασιαστούν αν τα παιδιά καταφέρουν να επιστρέψουν σπίτι με νίκη. Με την πρώτη ματιά αυτή η προοπτική φαίνεται δελεαστική, αλλά μήπως οι πονηρές εταιρείες στοιχημάτων προσπαθούν να μας εξαπατήσουν;

Απόλλωνας Σμύρνης

Η ομάδα αυτή  δεν περνάει εύκολα αυτή τη σεζόν, κάθεται σταθερά στο κάτω μέρος της κατάταξης και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα. Ίσως η ηγεσία πρέπει να σκεφτεί να αλλάξει τον προπονητή, διότι με τον τωρινό τεχνικό οι παίκτες δείχνουν ακατανόητες κινήσεις που από πολύ μακριά μοιάζουν με το ποδόσφαιρο.

Στους εννέα γύρους του πρωταθλήματος της Ελλάδας στο ενεργητικό της ομάδας υπάρχει μόνο ένα βαθμό κερδισμένο στο τελευταίο παιχνίδι, παίζοντας εκτός έδρας  ισοπαλία με ΟΦΗ. Αυτός ο αντίπαλος δεν μπορεί να ονομαστεί ισχυρός, επειδή στην κατάταξη είναι μόνο μερικές θέσεις μπροστά. Επίσης, είναι αδύνατο να μην αναφέρουμε την πολύ χάλια απόδοση της ομάδας, επειδή για όλο αυτό το διάστημα οι παίκτες κατάφεραν να σημειώσουν μόνο ένα γκολ.

Άρης

Είναι δύσκολο να πούμε για ποια αξία αυτή η ομάδα έλαβε το ψευδώνυμο “Θεός του Πολέμου”. Ίσως, παλιά η ομάδα έδειχνε δείκτες υψηλού επιπέδου, αλλά στην τρέχουσα φάση της σεζόν όλα είναι χάλια. Για παράδειγμα, τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έληξαν με ήττες, σημειώθηκε μόνο.

Η ύφεση της ομάδας αντανακλάται άμεσα στη θέση της στην κατάταξη. Στο ενεργητικό της ενδεκάδας του Σούλι Παπαδόπουλου υπάρχουν μόνο δώδεκα βαθμοί, που της επιτρέπουν να καταλαμβάνει την έβδομη θέση στην κατάταξη. Από την τέταρτη θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά Γιουρόπα Λιγκ, το σύλλογο χωρίζουν έξι βαθμοί. Με μεγάλη επιθυμία αυτό η διαφορά εύκολο μπορεί να μειωθεί, αφού υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνες πριν από το τέλος της σεζόν.

Πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα

Η γηπεδούχος ομάδα απολύτως αποτυγχάνει στην τρέχουσα καμπάνια. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να βγουν γρήγορα από το λάκκο, προκειμένου να μην κατέβουν στο κατώτερο τμήμα. Οι μελλοντικοί φιλοξενούμενοι είχαν καλή αρχή, αλλά μετά είχαν μια σειρά ηττών. Η απόδοση σ’ αυτούς φαίνεται ελκυστική, αλλά επικίνδυνη. Θα είναι ασφαλέστερο να στοιχηματίσετε στον αριθμό των γκολ – ελπίζω το κοινό θα δει τουλάχιστον δύο αποτελεσματικά σουτ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι πάνω από 1,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *