The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αντβέρπ εναντίον ΣΤΦΦ: προγνωστικά για στοίχημα

Антверпен-Сент-Трюйден-25.01

Πρωτάθλημα Βελγίου

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022, 7:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Bosuilstadion

Στο Βέλγιο δεν σταματούν ακόμα τη σεζόν. Αντίθετα, αμέσως μετά τον γύρο του Σαββατοκύριακου, οι σύλλογοι θα επιστρέψουν ξανά στο γήπεδο. Ήδη την Τρίτη θα διεξαχθούν εδώ 3 ενδιαφέροντες αγώνες. Θα παίξουν μεταξύ τους Αντβέρπ και ΣΤΦΦ. Υπάρχουν πιθανότητες να πετύχουν οι φιλοξενούμενοι σε αυτή την αναμέτρηση;

Η Αντβέρπ προσπαθεί να μείνει ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της χώρας της

Οι «κόκκινοι» πριν από λίγο καιρό, μέχρι το 2017, έπαιζαν στη 2η κατηγορία της χώρας. Όμως, τελικά έχοντας επιστρέψει, γρήγορα εξασφάλισε την ιδιότητα ενός από τους ισχυρότερους συλλόγους της χώρας. Η ομάδα δεν κατάφερε να γίνει πρωταθλήτρια, αλλά κέρδισε το κύπελλο και στον τελικό πίνακα ήταν δυνατό να πάρει υψηλές θέσεις: το 2020/2021 πήρε «χάλκινο»  κιόλας. Τώρα (αν και με φόντο την αποτυχία στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου πήραν την τελευταία θέση σε όχι πολύ δύσκολο όμιλο) καταφέρνουν να επιδείξουν αποτελέσματα στο επίπεδο της ναυαρχίδας των τελευταίων ετών, την Μπριζ… Αλλά ταυτόχρονα και οι δύο ιστορικοί γίγαντες είναι κατά πολύ πίσω από την αίσθηση αυτού του πρωταθλήματος, την Union Saint Gilloise.

Η ΣΤΦΦ δείχνει αποτελέσματα που περίμεναν από αυτήν

Τα «κανάρια» είναι μια αρκετά μέτρια ομάδα. Αλλά ταυτόχρονα στη σύνθεσή της κατά καιρούς εμφανίζονται αρκετά ενδιαφέροντα άτομα. Αυτή τη φορά η λίστα αναπληρώθηκε με τον θρυλικό Σίντζι Καγκάουα (αυτόν που έπαιζε παλιότερα στην Ντόρτμουντ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Μια τέτοια ενίσχυση, ακόμα κι αν ο παλαίμαχος απογοήτευσε στον ΠΑΟΚ μέχρι τη λύση του συμβολαίου, είναι λογική. Το θέμα είναι ότι έρχεται στην πιο «ιαπωνική» ομάδα του Βελγίου και μάλιστα σε όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είναι ήδη ο 8ος εκπρόσωπος της «χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου» εκεί. Παρεμπιπτόντως, εκεί βρίσκεται και ο Ουκρανός επιθετικός Oleksandr Filippov. Όμως έχει να παίξει από το καλοκαίρι. Χωρίς αυτόν, γενικά, η ομάδα βρίσκεται εκεί όπου και στην προηγούμενη Jupiler League,  κάτω από τον ισημερινό της βαθμολογίας, αλλά ταυτόχρονα σε μια ορισμένη απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αν και σημειώθηκαν πάρα πολλές ήττες τον χειμώνα…

Προηγούμενοι αγώνες

Οι σύλλογοι κυριαρχούν εναλλάξ σε αυτό το ζευγάρι. Πριν από λίγο καιρό η Αντβέρπ είχε 7 βαθμούς σε 3 ματς. Όμως πέρυσι η Σεντ Τρούιντεν πήρε μια λευκή ισοπαλία εκτός έδρας τον Φεβρουάριο και κέρδισε 2-1 τον Νοέμβριο εντός έδρας.

Πρόβλεψη

Ήρθε η ώρα για την Αντβέρπ να αλλάξει το ρεύμα των συναντήσεων, άλλωστε παίζει εντός έδρας. Σας προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη των γηπεδούχων (απόδοση 1,71).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *