The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ανζέ εναντίον Ρεν: πρόβλεψη για τον αγώνα

Анже-Ренн-11.02b

Κύπελλο Γαλλίας –Γύρος των 64

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Σταντ Ζαν Μπουέν

Η Γαλλία αφιέρωσε αυτήν την εργάσιμη εβδομάδα στο κύπελλο. Μέχρι στιγμής διεξάγονται παιχνίδια των 64, το πρόγραμμα αυτού του σταδίου θα συνεχιστεί μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα. Τελευταίο οι διοργανωτές έβγαλαν ένα καλό, αρκετά ισόπαλο ζευγάρι: Ανζέ εναντίον Ρεν. Και οι δύο είναι καλές στη Λιγκ 1, σε ποιο θα πρέπει να στοιχηματίσετε στο κύπελλο;

Η Ανζέ μπορεί να αγωνιστεί για τα ευρωπαϊκά κύπελλα αυτή τη σεζόν

Οι «Skotiens» σχετικά πρόσφατα βρίσκονταν μεταξύ 2ης και 3ης κατηγορίας. Ακόμη και έχοντας ανέβει το 2015 στην ελίτ της Γαλλίας, μετά το σταρτ από τη 9η θέση, ο σύλλογος μετατράπηκε σε μεσαία ομάδα της κατάταξης, τερματίζοντας μεταξύ 14ης και 11ης θέσης. Στη τελευταίο η ομάδα βρισκόταν τη στιγμή που σταμάτησε η τελευταία κλήρωση. Και τώρα οι παίκτες του Στεφάν Μουλέν δεν φαίνονται χειρότεροι από μια σειρά άλλων κλαμπ μεσαίου επιπέδου που βρίσκονται πάνω από τον ισημερινό της Λιγκ 1 και διεκδικούν την πρόκριση στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ο Ιανουάριος τελείωσε με την εντός έδρας νίκη επί της Νιμ, ενώ ο Φεβρουάριος ξεκίνησε με λευκή ισοπαλία με τη Ρεμς. Αλλά την Κυριακή ήταν 0:3 στη Νίκαια.

Η Ρεν κερδίζει πολύ σπάνια τον τελευταίο καιρό

Οι «ερυθρόμαυροι» ήταν ένας από τους κορυφαίους συλλόγους της τελευταίας σεζόν στη Γαλλία. Κατάφεραν να κερδίσουν εναντίον της Λιλ για την 3η θέση και, ως εκ τούτου, είχαν την ευκαιρία να κάνουν ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ (αν και ανεπιτυχώς, μόνο 4η θέση, ακόμη χαμηλότερη από την Κρασνοντάρ). Προφανώς, από το Ζυλιέν Στεφάν και τους παίκτες περίμεναν να επαναλάβουν αυτό το αποτέλεσμα. Αλλά τον τελευταίο καιρό σημειώνουν πολύ λίγες νίκες. Πιο συγκεκριμένα, μόνο μία τον τελευταίο ενάμισι, από το νέο έτος (πάνω από την Μπρεστ στις 17 Ιανουαρίου). Έχασαν από τον άμεσο ανταγωνιστή τους, τη Λιλ, και υπήρχαν ισοπαλίες με 4 ακόμη, συμπεριλαμβανομένης της Λυών. Και το περασμένο Σαββάτο η Ρεν σημείωσε λευκή ισοπαλία στο παιχνίδι εναντίον της Λανς. Το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ αναβλήθηκε, για έναν ασυνήθιστο λόγο: οι οπαδοί επιτέθηκαν στη βάση της Μαρσέιγ και αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν τη συνάντηση εγκαίρως. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, τώρα οι «ερυθρόμαυροι» είναι τουλάχιστον 10 βαθμούς πίσω από τους τρεις πρώτους. Πιστεύει ο ίδιος ο Στεφάν ότι οι παίκτες του θα μπορέσουν να υπερασπιστούν το «χάλκινο» τους;

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ρεν έπαιξε κυρίως με επιτυχία εναντίον της Ανζέ. Αλλά αυτή τη σεζόν οι «scotiens» κατάφεραν να κερδίσουν 2-1 στο γήπεδο του αντιπάλου στον πρώτο γύρο του γαλλικού πρωταθλήματος.

Πρόβλεψη

Φαίνεται ότι αυτές οι ομάδες σκέφτονται περισσότερο πώς να παίξουν καλύτερα στους αποφασιστικούς, τελικούς αγώνες της Λιγκ 1. Έτσι, είναι απίθανο το παιχνίδι στο κύπελλο να είναι θεαματικό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: : το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,78.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *