The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ανγκόλα εναντίον Μάλι: πρόβλεψη για τον αγώνα

002-Angola-Mali-02.07

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Φάση ομίλων – Όμιλος Ε– 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Στάδιο Ισμαηλίας

Τρίτη, 2 Ιολίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη, 2 Ιουλίου, στην αιγυπτιακή πόλη Ισμαηλία θα διεξαχθεί τελικός αγώνας για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Ανγκόλας και του Μάλι. Με την πρώτη ματιά, αυτές είναι διαφορετικές ομάδες, αλλά η Ανγκόλα εντυπωσιάζει τώρα. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε πλήρως την πρόβλεψη για τον αγώνα Ανγκόλα – Μάλι.

Ορίστε το αουτσάιντερ

Αυτή τη στιγμή η εθνική της Αγκόλα εκπλήσσει ευχάριστα, επειδή αυτή η ομάδα έχει πραγματική ευκαιρία να μπει στα πλέι-οφ. Ενώ η ομάδα θεωρήθηκε προφανές αουτσάιντερ του ομίλου        , μαζί με τους Μαυριτανούς, αλλά δείχνει θαυμάσιο παιχνίδι. Τι αξίζει η ισοπαλία της ενδεκάδας του Srdzhan Vasilyevich στον πρώτο γύρο ενάντια στην ισχυρή ομάδα της Τυνησίας – 1:1. Ναι, σε αυτό το παιχνίδι οι “μαύρες αντιλόπες” σώθηκαν στο τέλος της συνάντησης, κι όμως δεν έπαιξαν χειρότερα από τους αντιπάλους. Αυτή η ομάδα δεν φοβάται κανέναν και ρίχνεται μπροστά στο γήπεδο ποδοσφαίρου…

Οι Μαλαινοί φαίνονται ισχυροί, αλλά έχουν προβλήματα

Την ίδια στιγμή, η εθνική ομάδα του Μάλι θεωρήθηκε το φαβορί του ομίλου Ε μαζί με την εθνική ομάδα της Τυνησίας. Και στην πραγματικότητα, στο τουρνουά οι παίκτες του Mohammed Magassuba αποδεικνύουν το επίπεδό τους, αν και δεν παίζουν αλάνθαστα. Οι “αετοί” παίζουν πολύ επιθετικά, γι’ αυτό επιτρέπουν πολλά στους αντιπάλους. Είναι σαφές ότι έχουν ισχυρή επίθεση, αλλά ακόμα σε τέτοια κατάσταση δεν πρέπει να ξεχνάν την άμυνα. Ενώ οι Μαλαινοί απλά θέλουν να σκοράρουν όσο το δυνατόν περισσότερο…

Πρόβλεψη

Η εθνική Ανγκόλας προκαλεί ειλικρινή έκπληξη σε αυτό το τουρνουά, ενώ η εθνική του Μάλι δείχνει απλώς το επίπεδό της. Οι Μαλιές είναι σαφώς πιο ισχυροί και πιο έμπειροι από τους Ανγκόλιους, αλλά είναι αχάριστο να ποντάρουμε στην έκβαση του αγώνα. Εδώ είναι καλύτερα να στοιχηματίσετε στην πληθώρα γκολ, γιατί και οι δύο πλευρές ξέρουν να σκοράρουν, αλλά επίσης κάνουν πάρα πολλά λάθη στην άμυνα. Και γενικά, μέχρι στιγμής, το Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2019 έχει υψηλή απόδοση… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *