The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αναλυτική πρόγνωση Μπέτις – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Betis-Deportivo-26.08 (2)

26 Αυγ 9:45 μ.μ.

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Πιστεύω σ’ αυτή τη συνάντηση πρέπει να περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές.

Πρώτον, η Μπέτις ξεκίνησε το δρόμο της στη φετινή σεζόν με τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Δεν θα ζήλευα τους λευκό-πράσινους, ο πρώτος αγώνας της σεζόν και απευθείας το παιχνίδι στο Καμπ Νόου εναντίον της πρωταθλήτριας του περασμένου έτους. Όπως αναμενόταν, η Μπέτις έχασε χοντρά (6:2). Όμως, το σημαντικότερο είναι, ότι ακόμα και σ’ εκείνη τη συνάντηση η ομάδα ήταν σε θέση να σκοράρει δύο γκολ. Στην αρχή, στο πρώτο ημίχρονο από το φάουλ ο Κάστρο ισοφάρισε (1:1), και, στη συνέχεια, στο τέλος ο ίδιος κατάφερε να σκοράρει και πάλι. Όπως είπε ένας σχολιαστής κατά τη διάρκεια της συνάντησης: για την Μπέτις η σεζόν ξεκινά μόνο από το δεύτερο γύρο, αυτό είναι μόνο προετοιμασία. Πιστεύω ότι έχει δίκιο, επειδή ο προπονητής της Μπέτις θα πρέπει να έχει συνειδητοποιήσει ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάρει τους βαθμούς από τη Μπαρτσελόνα, ενώ να αντιμετωπίσει τη Ντεπορτίβο εντός έδρας είναι αρκετά εύκολος στόχος για την ομάδα. Δηλαδή, σε αυτό το ματς οι παίκτες της Μπέτις θα δώσουν τα πάντα.

Δεύτερον, η Ντεπορτίβο ξεκίνησε τη σεζόν πολύ πιο επιτυχές. Η ομάδα εντός έδρας της νικήσει την Έιμπαρ (2:1), αλλά και εδώ υπήρχε το στοίχημα «γκολ-γκολ». Η Ντεπορτίβο κατάφερε να χάσει πρώτη στο 55ο λεπτό και μόνο στο τέλος της συνάντησης άρπαξε τη νίκη. Η ενδεκάδα της Ντεπορτίβο φαινόταν νευρική, επειδή εκτός εποχής η ομάδα άλλαξε σημαντικά τη σύνθεσή της και πολλοί παίκτες δεν έχουν παίξει μαζί. Ως εκ τούτου, στους προσεχείς γύρους ακόμα αξίζει να περιμένουμε κενά στις γραμμές της Ντεπορτίβο, αντίστοιχα, και τα ηλίθια λάθη.

Και τρίτον, που παρατήρησα, είναι προσωπικές συναντήσεις των ομάδων. Για παράδειγμα, την περασμένη σεζόν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος οι ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές και τις δύο φορές σκόραραν γκολ και από τις δύο πλευρές. Στην αρχή στην έδρα της Μπέτις επίσης αρκετά νωρίς στο 5ο γύρο είχε καταγραφεί σκορ 1:2 υπέρ της Ντεπορτίβο, και στη συνέχεια εκτός έδρας υπήρξε παραγωγική ισοπαλία 2:2. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στις τελευταίες πέντε προσωπικές συναντήσεις πάντα σκόραραν γκολ και οι δύο ομάδες (1:1, 2:3, 1:1, 1:2, 2:2). Στην έδρα της Μπέτις στα τελευταία 5 ματς το στοίχημα αυτό πέρασε τρεις φορές, και σ’ όλα αυτά τα 5 ματς πάντα σκόραρε η Ντεπορτίβο (1:1 0:1, 0:3, 1:1, 1:2).

Η πρόβλεψή μου: και οι δύο θα σκοράρουν. Μετά τη συντριπτική ήττα από την Μπαρτσελόνα οι παίκτες της Μπέτις θα επιδιώξουν να αποκατασταθούν μπροστά στους οπαδούς τους. Επιπλέον, το παιχνίδι της Ντεπορτίβο στην άμυνα αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να είναι καλύτερο, όπως και της Μπέτις…


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *