The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αναλυτική πρόγνωση για τον αγών Ρεάλ Σοσιεδάδ εναντίον Σεβίλλη

realsociedad-sevilla-07-01

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Ανοέτα

Προτεινόμενο στοίχημα: γηπεδούχος 0 με απόδοση 1,76.

Στον 17ο γύρο της ισπανικής Λα Λίγκα η Ρεάλ Σοσιεδάδ εντός έδρας στο Ανοέτα θα φιλοξενεί τη Σεβίλλη. Οι ειδικοί στην αναμέτρηση αυτή δίνουν μια μικρή προτίμηση στους Βάσκους, πιστεύοντας ότι η ενδεκάδα του Eusebio θα νικήσει. Σε γενικές γραμμές, εγώ επίσης πιστεύω ότι, παρά την ισχύ των Ανδαλουσιανών, οι Βάσκοι θα γιορτάζουν τη νίκη.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ μετά από 16 αγώνες βρίσκεται στην 5η θέση, έχοντας στο ενεργητικό της 29 πόντους. Η ομάδα σημείωσε 9 νίκες και 5 ήττες. Στην έδρας τους οι Βάσκοι είναι μια πραγματικά τρομερή δύναμη. Στους 8 αγώνες η ομάδα σημείωσε 5 νίκες, μοιράζονται τους πόντους μόνο με τις καταλανικές ομάδες (Μπαρτσελόνα 1-1 και Εσπανιόλ 0-0), και η μόνη ήττα συνέβη στον αγώνα κατά της Ρεάλ Μαδρίτης (0-3). Στους άλλους αγώνες οι αντίπαλοι νικήθηκαν, μεταξύ των οποίων ήταν Ατλέτικο και Αλαβές, που παίζουν αρκετά καλά εκτός έδρας.

Η Σεβίλλη αυτή τη σεζόν αψήφησε την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα για τον τίτλο, αυτή τη στιγμή η ομάδα καταλαμβάνει την τρίτη θέση, μία μονάδα πίσω από τους Καταλανούς, και από την πρωτευουσιάνικη ομάδα – 4 μονάδες. Τα εν λόγω υψηλά αποτελέσματα σχετίζονται με τις επιτυχημένες παρουσιάσεις των “λευκών” στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, όπου Σεβίλλη σημείωσε 7 νίκες σε 8 αγώνες, και μόνο η Μπαρτσελόνα κατάφερε να αναστατώσει τους γηπεδούχους (1-2). Εκτός έδρας η Σεβίλλη δεν είναι και τόσο πειστική, έχοντας σημειώσει μόλις 3 νίκες σε 8 αγώνες, δύο φορές έχουν νικηθεί ελάχιστα οι εκπρόσωποι του κάτω μέρους της βαθμολογίας, η Λα Κορούνια (3-2) και η Λεγάνες (3-2), και μόνο η νίκη επί της Θέλτα Βίγκο (3-0) φαινόταν πειστική. Η ομάδα ακόμη και στα ματς με τα αουτσάιντερ έχανε πόντους, έχοντας παίξει ισοπαλία με την Σπόρτινγκ (1-1), από την Γρανάδα έχασε (1-2).

Οι απώλειες προσωπικού των ομάδων είναι συγκρίσιμες: στους Βάσκους δεν θα παίζουν Martinez (10/2/0), μέσος Bergara (4/0/0) και Granero (4/0/1), ενώ στη σύνθεση των Ανδαλουσιανών θα λείπουν ο αμυντικός Escudero (9/0/1) και ο επιθετικός Κάρλος Φερνάντες (3/1/0).

Επισκέψεις στο Ανοέτα για τη Σεβίλλη δεν είναι εύκολες. Έτσι, στα τελευταία 10 χρόνια οι “λευκοί” 5 φορές έχουν έρθει στο Σαν Σεμπαστιάν και δεν μπόρεσαν ποτέ να κερδίσουν. Επιπλέον, σε τέσσερις αγώνες έχει χάσει. Αυτή τη σεζόν η Σεβίλλη ήδη έχει επισκεφτεί στη Χώρα των Βάσκων, στο «San Mames», την Ατλέτικο Μπιλμπάο και έχασε (1-3). Η τελευταία προσωπική συνάντηση των ομάδων πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν και έληξε επίσης με την νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ 2-1.

Πρόβλεψη

Εκτός έδρας η Σεβίλλη δεν αποτελεί τόσο τρομερή δύναμη, όπως στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, με τη σειρά της η Ρεάλ Σοσιεδάδ εντός έδρας είναι εξαιρετικά αδιάλλακτη και παραδοσιακά παίζει επιτυχημένα κόντρα στους Ανδαλουσιανούς στο Ανοέτα, και γι’ αυτό παίρνω τη νίκη της γηπεδούχος ομάδας με μηδενικό χάντικαπ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *