The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αναλυτική πρόγνωση για τον αγώνα Σεντ Ετιέν εναντίον Νις

SaintEtienne-Nice-05.08

5/08/2017, 09:00 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Μου είναι πολύ συμπαθητική η Σεντ Ετιέν, πριν έχω κερδίσει αρκετές φορές στους «πράσινους». Αλλά σήμερα είμαι εναντίον τους, θα εξηγήσω γιατί.

Η Σεντ Ετιέν έχει κατέβει σημαντικά την περασμένη σεζόν, και στο τέλος απέτυχε εντελώς.

Θεωρώ ένα μεγάλο συν την λογική αλλαγή του προπονητή και την εμφάνιση στη γέφυρα του καταλανικού τεχνικού τον Oscar Garcia από Σάλτσμπουργκ, ο οποίος δύο φορές έχει οδηγήσει την ομάδα του στους τίτλους της εθνικής πρωταθλήτριας και τον του κατόχου του αυστριακού κυπέλλου. Αλλά εμφανίστηκε μόλις πρόσφατα: ένας μήνας είναι πολύ λίγο για το αποτέλεσμα.

Οι «πράσινοι» έχασαν τον αμυντικό Malkyui, είναι ένα μεγάλο μείον και συν για τη Λιλ, όπου μετακόμισε. Στη θέση του έχει έρθει από την Σέλτικ ο Γιάνκο Sadie. Καλή αγορά ήταν ο επιθετικός της Ντιζόν Ντιονί (11 μπάλες). Και η πιο δυνατότερη αγορά είναι ο μεσοεπιθετικός με δολοφόνο χτύπημα – Ασάνε Ντιούσσε, ο οποίος έφυγε από την βυθισμένη Έμπολι.

Δύο φιλικοί αγώνες την παραμονή του 1ου γύρου έδειξαν με σαφήνεια την κατάσταση των «πράσινων»: ήττες από τη Μονπελιέ 1:0 και από μια μεσαία αγγλική ομάδα Σαουθάμπτον 0:3. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι τώρα η Σεντ Ετιέν δεν είναι σε θέση να νικήσει τη Νις, η οποία στοχεύει σε υψηλούς στόχους τώρα.

Φυσικά, στη Νις λείπει πολύ ο βασικός παίκτης Βιλάν Κιπριέν, και τώρα το κύριο αστέρι το Μάριο Μπαλοτέλι. Δεδομένου ότι η ομάδα κατάφερε να περάσει την Άγιαξ σε πιο σημαντικό ευρωπαϊκό τουρνουά, οι «αετοί» προβλέψιμα θα πάρουν το ξεκίνημα στη Λιγκ 1, όπως και την περασμένη σεζόν, προσπαθώντας να μην χάσουν από την ΠΣΖ και Μονακό.

Ο Λυσιάν Φαβρ δεν φοβάται να δώσει την ευκαιρία στα σημαντικά παιχνίδια στους αρχάριους. Στη σύνθεση των «αετών» τώρα είναι ο υπερασπιστής Jallet από τη Λυών. Στην μεσαία γραμμή ήρθαν: καλός και πολλά υποσχόμενος Srarfi από την Τυνησία. Επίσης, από την Ντιζόν ήρθε ο Lees Melo και Tazeme από τη Βαλενσιέν. Ο επιθετικός Benrahma της Γκαζελέκ Αζαξιό θα είναι επίσης σε θέση να αντικαταστήσει τον Πλεά, τον οποίο ο Φαβρ χρησιμοποιεί τώρα αντί του τραυματία Mario.

Έτσι, στη σύνθεση η Νις σίγουρα είναι πιο ισχυρή και δύσκολα να χάσει από τη σε Σεντ Ετιέν. Αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κούραση μετά την πτήση από την Ολλανδία και το σύντομο χρονικό διάστημα ανάκαμψης. Νομίζω ότι η Σεντ Ετιέν θα είναι αρκετά ικανή να χτυπήσει την εστία του κουρασμένου αντίπαλου. Επιπλέον, η Νις έχασε σε 15 από 16 τελευταία παιχνίδια της. Η πρόβλεψή μου: και οι δύο θα σκοράρουν + οι φιλοξενούμενοι δεν θα χάσουν.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *