The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αναλυτική πρόβλεψη για τον αγώνα Νις – Ρεμς 22/04/2016 στις 21:30

Ницца-Реймс-22.04

Η Νις παλεύει για να μπει στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, ενώ η Ρεμς παλεύει για την επιβίωση, δηλαδή και οι δύο ομάδες πρέπει τώρα να μαζεύουν τους πόντους. Αλλά βάση των πρόσφατων αποτελεσμάτων των ομάδων θα ήθελα να στοιχηματίσω στη νίκη των γηπεδούχων με απόδοση 1,94 στην εταιρία 1xBet.

Μετά από 34 γύρους η Νις καταλαμβάνει την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, η οποία δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League. Όμως, λόγω πυκνότητας των αποτελεσμάτων, η Νις όσο μπορεί να ανταγωνιστεί για το Champions League τόσο και να χάσει κάθε δικαίωμα να συμμετάσχει στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, επειδή στη περιοχή των 7 μονάδων βρίσκονται 6 ομάδες, ενώ υπάρχουν μόνο 3 εισιτήρια για το Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Στους τελευταίους 5 γύρους στο λογαριασμό της ομάδα είναι 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν (4:1). Εντός έδρας της αυτή την σεζόν η Νις έχει 10 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Και στα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η ομάδα κέρδιζε συνεχώς: Τρουά (2:1), Γκαζελ Αζαξιό (3:0), Ρεν (3:0). Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στους τελευταίους δύο γύρους η Νις έπαιζε με τους άμεσους ανταγωνιστές της, όπου πήρε μια πολύ σημαντική νίκη εναντίον της Ρεν και έπαιξε ισοπαλία με την Λυών (1:1). Αυτό δείχνει και πάλι τις προθέσεις της ομάδας να ανταγωνιστεί για το εισιτήριο στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Η Ρεμς βρίσκεται στη 17η θέση και μόλις 2 μονάδες απέχει από τη 18η θέση, δηλαδή η ομάδα είναι πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Αυτή τη σεζόν η Ρεμς φαίνεται πολύ άσχημα στα εκτός έδρας παιχνίδια. Έτσι, μετά από 17 εκτός έδρας παιχνίδια στο λογαριασμό της ομάδας είναι μόλις 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 10 ήττες. Και στα τελευταία 5 εκτός έδρας παιχνίδια στο λογαριασμό της ομάδα είναι 4 ήττες: ΠΣΖ (4:1), Λιλ (2:0), Ρεν (3:1), Τρουά (2:1) και μόνο 1 ισοπαλία με τη Μονακό (2:2), αλλά εδώ ένα μεγάλο ρόλο έπαιξε η χαλάρωση των υπερασπιστών, πιθανώς υποτίμηση. Ο Vagner Love (επιθετικός της Μονακό), μετά τον αγώνα, είπε πολλά δυσάρεστα στην ομάδα του σχετικά με την άμυνα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στον τελευταίο γύρο η Ρεμς έχασε από το απόλυτο αουτσάιντερ του πρωταθλήματος τη Τρουά (2:1), κάτι που για άλλη μια φορά δείχνει την αδυναμία της ομάδας σε εκτός έδρας παιχνίδια.

Σε γενικές γραμμές αναμένω τη νίκη της γηπεδούχος ομάδας, αλλά δύσκολα να δούμε πολλά γκολ σ’ αυτό το ματς, ίσως νίκη με ελάχιστο σκορ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *