The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αναλυτική πρόβλεψη για τον αγώνα Αλαβές εναντίον Βιγιαρεάλ

Alaves-Villarreal-17.04

Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας

Δευτέρα, 17 Απριλίου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Mendizorroza

Αφού σημείωσε τους περιβόητους 40 πόντους και έχασε όλα τα κίνητρα στο τουρνουά, η Αλαβές σταμάτησε να παίζει και υπέστη τρεις συνεχόμενες ξηρές ήττες. Εντάξει, χάσανε στο Μπερναμπέου. Εντάξει, δεν κατάφεραν να πιάσουν τους βαθμούς εκτός έδρας με την Εσπανιόλ. Αλλά η εντός έδρας ήττα από την Οσασούνα, η οποία καταλαμβάνει την τελευταία θέση, είναι πλέον πάρα πολύ, πρέπει να συμφωνήσετε. Μια ένδειξη ότι η ομάδα δεν είναι σε θέση να διατηρήσει τη συγκέντρωση και αφοσίωση στην τρέχουσα κατάσταση.

Επιπλέον, ταυτόχρονα πήραν αποβολή οι βασικοί παίκτες – ο κεντρικός αμυντικός Feddal (21/1) και ο μεσοεπιθετικός Mendes (22/4). Αμέσως προσθέσω ότι από 6 εντός έδρας παιχνίδια κόντρα στις ομάδες από το πάνω μισό του πίνακα, η Αλαβές κέρδισε μόνο ένα.

Εντελώς διαφορετικό πράγμα είναι η Βιγιαρεάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» χρειάζεται πόντους για να προκριθεί στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα – από την άποψη των κινητήριων είναι πολύ ανώτερη από την Αλαβές. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, κέρδισε 2 νίκες στη σειρά. Συγκεκριμένα, εκτός έδρας νίκησε την Μπέτις. Και γενικώς η Βιγιαρεάλ κέρδισε 4 από τα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, ξέρει να επιτύχει την επιτυχία έξω από το γήπεδο της.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν προβλήματα με τη σύνθεση – τραυματισμένοι είναι μόνο ο Cheryshev και Asenjo, αλλά η ομάδα τα καταφέρνει μια χαρά και χωρίς αυτούς. Όλοι οι άλλοι είναι υγιείς. Για όλη τη σεζόν η Βιγιαρεάλ έχασε μόνο 3 από 15 αγώνες εκτός έδρας, σημείωσε πόντους ακόμα και εκτός έδρας στη Ρεάλ Μαδρίτη και τη Σεβίλλη.

Κατά τη γνώμη μου, το φαβορί είναι προφανές είναι πιο εξειδικευμένη, με περισσότερα κίνητρα, σε καλή φόρμα και χωρίς προβλήματα με τη σύνθεση η Βιγιαρεάλ. Γενικώς η Αλαβές είναι λιγότερο αποτελεσματική από τη Βιγιαρεάλ – 1,27 πόντους ανά παιχνίδι, κατά μέσο όρο, έναντι 1,6. Στον πρώτο γύρο οι Βάσκοι ξαφνικά νίκησαν τη Βιγιαρεάλ εκτός έδρας, και δεν πιστεύω ότι το υποβρύχιο θα κατάφερε να χάσει δύο φορές από τους αρχάριους της Πριμέρα. Ήρθε η ώρα να πάρει εκδίκηση για την αμηχανία. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση: φιλοξενούμενοι 0  με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *