The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αμφίρροπες αναμετρήσεις στον 6ο Όμιλο.

pame stoixima

group 6

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

(3.50 – 3.60 – 2.15)

Διεξάγετε στο Parc des Princes  χωρητικότητας 48,712 θέσεων. (21:45)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : 0-2-1 στους 3 αγώνες μεταξύ τους. 5 – 5 τα γκολ.

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  η Παρί μετράει 2 νίκες  και 4 ισοπαλίες  σημειώνοντας 11 τέρματα και δέχτηκε 4.Η Μπαρτσελόνα μετράει  5 νίκες και  1 ισοπαλία σημειώνοντας  15 τέρματα ενώ δεν δέχτηκε κανένα  τέρμα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

pari barca

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ

Παρί Σεν Ζερμέν : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3 στον πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στον  Άγιαξ  στον Άμστερνταμ. Παρόλο που ήταν  ελαφρός καλύτερη στον μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν κατάφερε να κερδίσει  αφού προηγήθηκε με τον Καβάνι στο 14΄και δέχτηκε την ισοφάριση στο 74΄. Τελικό σκορ 1-1.

Μπαρτσελόνα : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3  πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στον  Αποέλ  στην Βαρκελώνη .Παρόλο που παρουσιάστηκε με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της κατάφερε να κερδίσει με το κλειστό 1-0 χάρη σε τέρμα του Πικέ στο 28΄.

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ : Πρόκριτε για δύο ομάδες που διαθέτουν εξαιρετικούς μέσο επιθετικούς  που μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή . Πιστεύουμε πως από ένα γκολ μπορούν να σκοράρουν οι δύο ομάδες  για αυτό η επιλογή μας θα είναι το G – G  με τιμή γύρω στο €1.65 .

_________________________________________________________________________________

ΑΠΟΕΛ – ΑΓΙΑΞ

(2.80 – 3.20 – 2.40)

Διεξάγετε στο Γ.Σ.Π  χωρητικότητας 22,859 θέσεων. (21:45)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Είναι η πρώτη φορά που έρχονται  αντιμέτωπες οι δυο ομάδες.

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  ο Αποέλ μετράει 4 νίκες   1 ισοπαλία και 1 ήττα  σημειώνοντας 7 τέρματα και δέχτηκε 2. Ο Άγιαξ μετράει  4 νίκες   1 ισοπαλία και 1 ήττα  σημειώνοντας  18 τέρματα ενώ δέχτηκε 6 τέρματα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

ajax

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ

Αποέλ : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-4-2 στον πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στο  μεγαθήριο που λέγετε Μπαρτσελόνα  στην Βαρκελώνη. Κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να περιορίσει την Μπαρτελόνα στο να επιδείξει τις επιθετικές της αρετές και κατάφερε να χάσει με το στενό 1-0.

Μπαρτσελόνα : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3  πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην  Παρί  στο Άμστερνταμ .Παρόλο που βρέθηκε να χάνει από το 14΄ δεν τα έβαλε κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 74΄με τον Σίονε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

 ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ : Ένας αγώνας ανάμεσα σε 2 ομάδες που όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν για την 3 θέση που οδηγεί στο Europa League.Πιστεύουμε ότι και οι δύο ομάδες θα προσέξουν να μην δεχτούν γκολ. Επιλογή μας θα είναι το Under 2.5 goals  με τιμή γύρο στο €1.75 .


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *