The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αμφίρροπες αναμετρήσεις στον 1ο Όμιλο.

pame stoixima

omilos 1

MΑΛΜΕΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

(4.00 – 3.50 – 2.05)

Διεξάγετε στο Swedbank Stadion χωρητικότητας  24,000 θέσεων. (21:45)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση .

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  η Μάλμε μετράει 2 νίκες  2 ισοπαλίες και 2 ήττες σημειώνοντας  9 τέρματα και δέχτηκε 9.Ο Ολυμπιακός  μετράει 4 νίκες  και 1 ισοπαλία και 1 ήττα  σημειώνοντας  13 τέρματα ενώ δέχτηκε  5 τέρμα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

 malmo olympiakos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ

Μάλμε. : Παρατάχθηκε με σύστημα 5-3-2 στον πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Γουβέντους στο Τορίνο. Προσπάθησε να αμυνθεί και τα κατάφερε μέχρι και το 59 ΄όπου και δέχθηκε το 1-0 από τον Τέβες για να έρθει ξανά ο ίδιος παίκτης στο 89΄και να διαμορφώσει το τελικό 2-0 .

Ολυμπιακός : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-3-3  πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και πήρε  την μεγάλη νίκη με σκορ 3- 2 . Μπήκε στο παιχνίδι πολύ πιο δυνατά και κατάφερε να πάρει προβάδισμα 2 τερμάτων . Η Ατλέτικο αντέδρασε και πριν τελειώσει το πρώτο μέρος μείωσε σε 2-1 . Ο Ολυμπιακός δεν κλείστηκε για  να κρατήσει το επιμέρους σκορ αλλά έψαχνε στις αντεπιθέσεις να κάνει το 3-1 κάτι που κατάφερε και πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη. Το τελικό 3-2 έγινε προς το τέλος του αγώνα .

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ : Για να έχει αξία η νίκη κόντρα στην Ατλέτικο πρέπει ο Ολυμπιακός να  καταφέρει να διπλασιάσει τις νίκες του  κόντρα στην Μάλμε . Πολύ πιο ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός και η επιλογή μας θα στραφεί στο διπλό κάπου στα €2.00 .

________________________________________________________________________________

  ΑΤΛΕΤΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

           (2.20 – 3.30 – 3.75)

Διεξάγετε στο Vicente Calderon χωρητικότητας 54,960 θέσεων. (21:45)

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ : Είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση .

ΦΟΡΜΑ : Στους 6 τελευταίους αγώνες  η Ατλέτικο μετράει 4 νίκες  1 ισοπαλία και 1 ήττα σημειώνοντας  13 τέρματα και δέχτηκε 7.Η Γιουβέντους  μετράει 6 νίκες   σημειώνοντας  12 τέρματα ενώ δεν έχει  δεχθεί  ακόμη τέρμα.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

 madriti juve

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ

Ατλέτικο M. : Παρατάχθηκε με σύστημα 4-4-2 στον πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στον Ολυμπιακό στην Αθήνα. Είδε τον Ολυμπιακό να ξεκινάει δυνατά και να παίρνει προβάδισμα 2 τερμάτων . Στην συνέχεια αντέδρασε και έκανε το 2- 1 με τον Μάντζουκιτς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου . Στο β μέρος πίεσε για την ισοφάριση αλλά δέχτηκε και τρίτο τέρμα . Το μόνο που κατάφερε τελικά ήταν να μειώσει σε 3-2 προς το τέλος του αγώνα .

Γιουβέντους : Παρατάχθηκε με σύστημα 3-5-2  πρώτο αγώνα για τους ομίλους  που έδωσε κόντρα στην Μάλμε στο Τορίνο και πήρε την νίκη με σκορ 2-0 . Είχε την κατοχή και έλεγχε τον αγώνα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι . Αν και συνάντησε  λίγες δυσκολίες στο πρώτο μέρος εντούτοις στην επανάληψη με δυο τέρματα του φορμαρισμένου Τέβεζ πήρε το τρίποντο .

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ : Οι γηπεδούχοι μετά και την ήττα από τον Ολυμπιακό δεν έχουν άλλη επιλογή από την νίκη και θα τους εμπιστευτούμε αφού εντός έδρας δεν έχουνε να φοβηθούνε κανένα αντίπαλο . Άσσος η επιλογή μας γύρω στα €2.20 .


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *