The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αμβούργο εναντίον Χόλσταϊν:πρόβλεψη για τον αγώνα

Гамбург-ХольштайнКиль-08.03b

Β´ Κατηγορία Γερμανίας

Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021, 9:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Γερμανία. Αμβούργο. Στάδιο Volkspark

Ο εικοστός τέταρτος γύρος της Bundesliga 2 θα μας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ των διεκδικητών για την πρόκριση στην ελίτ, Αμβούργο και Χόλσταϊν.

Αμβούργο

Για μεγάλο χρονικό διάστημα το Αμβούργο πήγαινε με βεβαιότητα στην κορυφή των βαθμολογιών. Ωστόσο, μετά από ένα άλλο θρίαμβο 3:1 επί της Πάντερμπορν, οι «δεινόσαυροι» σκόνταψαν στις επόμενες τέσσερις συναντήσεις με τους Ερτσγκεμπίργκε Άουε (3:3), Greuther Furth (0:0), Βίρτσμπουργκερ Κίκερς (2:3) και Ζανκτ Πάουλι (0:1). Έτσι, έπεσαν στην τέταρτη θέση, έχοντας κερδίσει 42 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 48:29.

Χόλσταϊν                                                             

Νίκες επό των Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ  (3:1), Φορτούνα (2:0), Βίρτσμπουργκερ Κίκερς (1:0) και Ερτσγκεμπίργκε Άουε (1:0), καθώς και ήττα 1:2 από την δυνατό Γκρόιτερ Φυρτ, όπως μπορούμε να δούμε, ο τελευταίος μήνας για την Χόλσταϊν είναι πολύ καλός. Συνολικά η ομάδα κέρδισε 45 βαθμούς, συμπληρωμένοι από τη διαφορά τερμάτων 37:21, χάρη σ’ αυτό είναι η δεύτερη στην κατάταξη.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, το Αμβούργο θεωρείται ένα μικρό φαβορί του ζευγαριού, αλλά σε μια κατάσταση κρίσης είναι απίθανο να αντιμετωπίσει έναν τόσο σοβαρό αντίπαλο. Η πρόβλεψή μου είναι: η Χόλσταϊν Κίελ τουλάχιστον δεν θα χάσει με απόδοση 1,74.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *