The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλμερία εναντίον Ρέους: πρόβλεψη για τον αγώνα

Almeria-Reus-18.10

Κύπελλο Ισπανίας

«Estadio de los Juegos Mediterráneos», Αλμερία

Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας η Αλμερία θα αγωνιστεί στην έδρα της με την ομάδα Ρέους Ντεπορτίου. Το ξεκάθαρο φαβορί της επερχόμενης συνάντησης είναι η γηπεδούχος ομάδα, η οποία ξεκίνησε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στη σεζόν και βρίσκεται σε υψηλότερη θέση στην κατάταξη της Σεγούντα. Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην Ισπανία ο παράγοντας της έδρας πολύ συχνά έχει θεμελιώδη σημασία στον προσδιορισμό του νικητή, ειδικά όσον αφορά τους αγώνες κυπέλλου.

Καλή φόρμα

Στους τελευταίους πέντε αγώνες η Αλμερία έχασε μόνο μία φορά με τέσσερις νίκες. Η ήττα ήρθε στο εκτός έδρας αγώνα με την Κόρδοβα 0:1, οι νίκες σημειώθηκαν πάνω στη Σαραγόσα, Νουμάνθια, Ρέους Ντεπορτίο και Λας Πάλμας. Αυτά τα αποτελέσματα έφεραν την Αλμερία στην όγδοή θέση στην κατάταξη του δεύτερου σημαντικότερου ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, η γηπεδούχος ομάδα έχει 13 βαθμούς στο ενεργητικό και μόνο ένα βαθμό η ομάδα αυτή χάνει από τη Μαγιόρκα, η οποία βρίσκεται  στο TOP-6.

Δεν νίκες

Αν η Αλμερία τον τελευταίο καιρό συχνά κέρδιζε, η Ρέους Ντεπορτίου δεν μπορεί να κερδίσει για περισσότερο από ένα μήνα. Η τελευταία νίκη της ομάδας ήταν στον εκτός έδρας αγώνα με την Τενερίφη, το σκορ της συνάντησης ήταν 1:0. Μετά τη νίκη η Ρέους έπαιξε ισοπαλία με τη Χιμνάστικα και Σπόρτινγκ Χιχόν, έχασε από την Αλμερία και τη Γρανάδα.

Πρόβλεψη

Οι μελλοντικοί αντίπαλοι έπαιξαν πρόσφατα μεταξύ τους στη Σεγούντα, η συνάντηση εκείνη έληξε με τη σίγουρη νίκη της Αλμερία με σκορ 2:0. Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις ο επερχόμενος αγώνας να λήξει με το αντίθετο αποτέλεσμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Αλμερία θα σκοράρει πρώτη.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *