The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλμερία εναντίον Οσασούνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Альмерия-Осасуна-12.09

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Estadio Mediterráneo

Τη Δευτέρα θα υπάρχει παραδοσιακά λιγότερο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, σε ορισμένα κορυφαία πρωταθλήματα, η τρέχουσα περιοδεία θα συνεχιστεί, ή μάλλον, ο τρέχων γύρος θα τελειώσει. Ως συνήθως, θα είναι έτσι στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Και πάλι, η Αλμερία θα παίξει αργότερα από τους άλλους. Αυτή τη φορά παίζει εντός έδρας με την Οσασούνα. Τι μπορεί να περιμένει ένας νεοφερμένος; Οι ειδικοί του ιστότοπου έκαναν μια πρόβλεψη για έναν ενδιαφέρον αγώνα στις 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Αλμερία πέρασε μόνο τον 1ο μήνα στη La Liga μετά από μια μακρά παύση

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη μπει στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Για πολύ καιρό βρίσκονταν σε χαμηλό επίπεδο, μέχρι που έλαβαν την τυχερή τους κάρτα με τη μορφή της πώλησης του έργου στον Turki al-Sheikh. Οι ιδιοκτήτες από τη Μέση Ανατολή εκδηλώνονται στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με διαφορετικούς τρόπους. Αλλά αυτός ο εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας αποδείχθηκε αρκετά υπομονετικός και ικανός να μάθει. Η ανταμοιβή ήταν η άνοδος του Ρούμπι και της ομάδας του στη La Liga την περασμένη άνοιξη. Η ομάδα ξεκίνησε καλά: αγωνίζονταν έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σημείωσε ισοπαλία στο γήπεδο της Έλτσε και κέρδισε τη Σεβίλλη. Στη συνέχεια όμως ο επιθετικός, Sadiq Oumar, πουλήθηκε στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Αντικαταστάθηκε από τον Τουρέ από τη Ρεμς, αλλά μέχρι στιγμής η ομάδα έχει χάσει από έναν άλλο νεοφερμένο στην κατηγορία – τη Βαγιαδολίδμε σκορ 0:1.

Η Οσασούνα μπορεί να είναι ευχαριστημένη με την έναρξη αυτ΄ςη της σεζόν

Οι Παμπλονιάνοι είναι ένα από τα σύγχρονα παραδείγματα μιας «προπονητική ομάδα» στην Ισπανία. Ο Yagoba Arrasate δέχτηκε μια ομάδα που συνδεόταν ξεκάθαρα με το αντι-ποδόσφαιρο, την αγένεια, στη Segunda. Και, έχοντας ξαναχτίσει το παιχνίδι των παικτών, όχι μόνο τους επέστρεψε στην ελίτ, αλλά και τους μετέτρεψε σε έναν αρκετά δυνατό και σταθερό μεσαίο επίπεδο στη La Liga. Λοιπόν, τώρα, φαίνεται, αρχίζουν να σκέφτονται αν θα στοχεύουν σε κάτι περισσότερο; Στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα κατάφερε να ξεκινήσει με μια εντυπωσιακή νίκη επί της Σεβίλλης, μετά την οποία υπήρξαν επιτυχίες σε αγώνες με την Κάδιθ και τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Και μόνο η δυνατή Μπέτις κατάφερε να νικήσει ελάχιστα τους «κόκκινους» με σκορ 1:0. Από την άλλη, ήταν το μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι μέχρι στιγμής.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Οσασούνα έχει να χάσει 5 συνεχόμενες φορές από την Αλμερία, επιπλέον νίκησε τέσσερις φορές τον αντίπαλο. Όμως πέρυσι, στο Κύπελλο, οι «ερυθρόλευκοι» μπόρεσαν να προσπεράσουν εντός έδρας τους «Παμπλόνικους» στα πέναλτι μετά το 0-0 στον αγωνιστικό χώρο.

Πρόβλεψη

Η Οσασούνα είναι πιο έμπειρη και η κλήρωση ξεκίνησε καλά στην κλήρωση . Ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων τη Δευτέρα με «μηδενικό» χάντικαπ (απόδοση 1,88).

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *