The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλμερία εναντίον Έιμπαρ: προγνωστικά για στοίχημα

Альмерия-Эйбар-24.01

Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας

Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Mediterráneo

Στην Ισπανία, ένας ενδιαφέρον αγώνας διεξάγεται όχι μόνο σε επίπεδο της La Liga. Τώρα η διαμάχη για την ηγεσία έχει ξαναρχίσει στη Σεγούντα Ντιβισιόν. Η Αλμερία, η οποία κάποτε έφυγε πολύ μπροστά από τους αντιπάλους, επέτρεψε στους ανταγωνιστές να κλείσουν σοβαρά τη διαφορά. Και τώρα, τη Δευτέρα, θα παίξει απλώς με έναν από αυτούς τους αντιπάλους – την Έιμπαρ. Κλασική μονομαχία για 6 βαθμούς – ποιος θα την κερδίσει;

Η Αλμερία μπορεί και πάλι να μείνει χωρίς την υλοποίηση του έργου της

Οι «ερθυρόλευκοι» πριν από λίγα χρόνια έλαβε έναν νέο φιλόδοξο ιδιοκτήτη, τον Turki al-Sheikh. Έθεσε αμέσως το καθήκον στην ομάδα να επιστρέψει στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Αλλά σε προηγούμενες κληρώσεις, λίγο, αλλά αρκούσε. Για παράδειγμα, την άνοιξη η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση, μετά απ’ αυτό έχασε στα play-offs. Αλλά, περιέργως, ο Ρούμπι διατήρησε τη θέση του. Και φαινόταν ότι αυτή η εμπιστοσύνη ήταν δικαιολογημένη. Στον 1ο γύρο η Αλμερία κυριάρχησε με σιγουριά. Αλλά μετά την Πρωτοχρονιά, ο ηγέτης της κατηγορίας σταμάτησε: αποκλείστηκε από το κύπελλο και πριν από αυτό έχασε εντός έδρας από την Καρταχένα, μετά δεν κέρδισε τη Λας Πάλμας. Και στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε νέα ήττα, αυτή τη φορά από τη Λούγκο.

Η Έιμπαρ δεν σκοπεύει να μείνει στη Σεγκούντα

Οι «οπλουργοί» εξέπλησσαν με το γεγονός ότι κατάφεραν να κρατηθούν αρκετά σταθερά στην Πριμέρα Ντιβισιόν, κερδίζοντας συνεχώς αρκετούς βαθμούς για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Και, φυσικά, ήταν πάνω από όλα η αξία του προπονητή τους, Mendilibar. Αλλά στην τελευταία περίοδο, ο Jose Luis δεν είχε αρκετές ιδέες ή ίσως η σύνθεση ήταν πολύ αδύναμη. Το αποτέλεσμα ήταν υποβιβασμός, από την τελευταία θέση κιόλας. Ωστόσο, τώρα ο σύλλογος προσπαθεί να το μετατρέψει σε ένα είδος επανεκκίνησης. Με τον διορισμό του Gaiska Garitano ως προπονητή, η ομάδα αγωνίζεται για υψηλές θέσεις με διάφορους βαθμούς επιτυχίας. Η περσινή χρονιά έκλεισε με μερικές νίκες. Όμως μετά την Πρωτοχρονιά ακολούθησε υποβιβασμός από το κύπελλο και ισοπαλία εκτός έδρας από την Οβιέδο. Αυτό το έχει ήδη εκμεταλλευτεί η Βαγιαδολίδ, η οποία έσπρωξε τον υποψήφιο από τη 2η θέση.

Προηγούμενοι αγώνες

Έχοντας ανταλλάξει νίκες τη σεζόν 2014/2015 στην Πριμέρα Ντιβισιόν, οι ομάδες δεν συναντήθηκαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Και μόνο αυτόν τον Οκτώβριο συναντήθηκαν ξανά στο γήπεδο και χάρη στο γκολ του καλύτερου σκόρερ τους Στόιτσκοφ, η Έιμπαρ βγήκε νικήτρια.

Πρόβλεψη

Για τους γηπεδούχους είναι μια ευκαιρία να εδραιωθούν στην 1η θέση, για τους «οπλουργούς» είναι μια ευκαιρία να προλάβουν τους ηγέτες. Παρά τα προβλήματά τους, οι σύλλογοι πρέπει να δώσουν τα μέγιστα. Ποντάρουμε ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν» (απόδοση 1,88).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *