The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλκογιάνο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

Алькояно-РеалМадрид-05.01

Κύπελλο Ισπανίας

Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2022, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Campo Municipal El Collao

Πριν από ένα χρόνο η Αλκογιάνο απέκλεισε εντυπωσιακά τη Ρεάλ Μαδρίτης από το Κύπελλο Ισπανίας. Θα καταφέρουν οι επιφανείς καλεσμένοι να εκδικηθούν την ερχόμενη Πέμπτη;

Αλκογιάνο

Στο πλαίσιο του Copa del Rey η Αλκογιάνο νίκησε θεαματικά την Badajoz (3:0) και τη Λεβάντε (4:3). Αλλά γενικά, αυτή η ομάδα δεν είναι καθόλου η πιο δυνατή. Τώρα παίζει στη Segunda-B, όπου μετά από τρεις ήττες από Αλμπαθέτε (0:2), Κόστα Μπράβα (0:1) και Λινένσε (0:1) καταλαμβάνει την ενδέκατη θέση.

Ρεάλ Μαδρίτης

Αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης προηγείται στη La Liga, μπροστά από τον πλησιέστερο διώκτη έως και οκτώ βαθμούς. Με αυτόν τον ρυθμό, οι Blancos είναι τα κορυφαία φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Τον περασμένο μήνα οι παίκτες του Αντσελότι νίκησαν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (2:0), την Ατλέτικο (2:0) και την Αθλέτικ (2:1), σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με την Κάντιθ, καθώς έχασαν 0:1 από τη Λεβάντε.

Πρόβλεψη

Τόσο η Αλκογιάνο όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζουν προβλήματα στην επίθεση, οπότε δεν περιμένω υψηλή απόδοση από αυτούς. Το ίδιο το ματς (που είναι προφανές) θα υπαγορευτεί από πολύ πιο διάσημους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης  και το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *