The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλβανία εναντίον Αγγλία πρόβλεψη για τον αγώνα

Албания-Англия-28.03b

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022

Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Λόρο Μπορίτσι 

Την Κυριακή ο αγώνας θα συνεχιστεί στον όμιλο Ι των ευρωπαϊκών προκριματικών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2022. Θα παίξουν οι ηγέτες του ομίλου: η εθνική Αλβανίας θα φιλοξενήσει την Αγγλία. Φυσικά, τα «τρία λιοντάρια» θα είναι φαβορί, αλλά θα κερδίσουν αυτήν τη συνάντηση;

Η Αλβανία έχει ένα εντυπωσιακό σερί νίκης

«Αετοί του βουνού» έλαβαν μέρος στο Euro 2016. Και τώρα, κάτω από τον Edoard Ray, δείχνουν την επιθυμία να επιστρέψουν σε αυτό το επίπεδο. Πέρυσι η εθνική Αλβανίας κατάφερε να κερδίσει τον όμιλο του League of Nations με 11 βαθμούς και μπροστά από τη Λευκορωσία (η οποία ήταν 1 βαθμός πίσω), τη Λιθουανία και το Καζακστάν. Στον νέο γύρο κατάφεραν να επεκτείνουν το νικητήριο σερί με εκτός έδρας επιτυχία. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι οι Αλβανοί νίκησαν την Πέμπτη με μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της ηπείρου, την Ανδόρα, λόγω του μοναδικού γκολ του Λενιάνι πριν από το διάλειμμα. Από την άλλη πλευρά, οι «αετοί» είναι καλοί όταν μπορούν οι ίδιοι να παίξουν «με δεύτερο νούμερο». Δεν υπήρχε τέτοια ευκαιρία στις 25 Μαρτίου, αλλά θα εμφανιστεί σε αυτήν την περιοδεία.

Η Αγγλία στην ουσία μόλις τώρα αρχίζει

Τα «τρία λιοντάρια» έπαιξαν επίσης τον αγώνα την Πέμπτη, επίσημο προκριματικό. Αλλά στο «Wembley» ήρθε ίσως ο πιο αδύναμος από όλους τους πιθανούς, τουλάχιστον στην Ευρώπη, αντιπάλους – η Σαν Μαρίνο. Οι Βρετανοί αποδείχθηκαν αρκετά φιλόξενοι, περιορίζοντας μόνο με 5 αναπάντητα γκολ, όχι πολύ καιρό ακόμη και η Ρωσία κατάφερε να πετύχει περισσότερα. Σημειώστε το διπλό Κάλβερτ-Λιούιν και το ντεμπούτο της ομάδας, Ollie Watkins. Στην ουσία ήταν κάτι ακόμα πιο εύκολο για τους παίκτες του Gareth Southgate από την κανονική προπόνηση. Τώρα, στη Σκόδρα, σίγουρα θα είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Θα μπορέσει το προπονητικό επιτελείο να πείσει τους παίκτες τους ότι θα πρέπει να αγωνιστούν σοβαρά για να κερδίσουν 3 βαθμούς; Ωστόσο, η κλάση είναι πολύ υψηλότερη σε όλους τους παίκτες, και η ομάδα επίθεσης είναι μία από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής οι Βρετανοί έχουν εκατό τοις εκατό απόδοση, και οι 4 συναντήσεις ολοκληρώθηκαν με νίκες των εκπροσώπων της Μεγάλης Βρετανίας. Επιπλέον, έχοντας χάσει 12 γκολ, οι Αλβανοί κατάφεραν να απαντήσουν με ένα μόνο γκολ.

Πρόβλεψη

Η Αλβανία, φυσικά, είναι πιο δυνατή από τον Άγιο Μαρίνο, αλλά εξακολουθεί να είναι κατώτερη από την Αγγλία. Το πιο λογικό στοίχημα είναι νίκη της εθνικής Αγγλίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 2,04.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *