The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλαβές εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Алавес-Севилья-04.03_cr

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2022, 10:00 μ.μ.

Εστάδιο ντε Μεντιθορόθα

Η διεκδικήτρια του τίτλου Σεβίλλη θα επισκεφθεί την Αλαβές στον εναρκτήριο αγώνα του εικοστού έβδομου γύρου της La Liga.

Αλαβές

Στις πέντε προηγούμενες συναντήσεις, η Αλαβές κέρδισε τη Βαλένθια με 2:1, ενώ ηττήθηκε από Μπαρτσελόνα (0:1), Έλτσε (1:3), Ρεάλ (0:3) και σημείωσε ισοπαλία με Χετάφε (2:2). Μέχρι στιγμής οι «αλεπούδες» βρίσκονται σε σκληρό αγώνα επιβίωσης και καταλαμβάνουν τη δέκατη ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 21:44.

Σεβίλλη

Δεύτερη θέση, 54 βαθμοί και διαφορά τερμάτων 39:18 – σε όλο το πρωτάθλημα, η Σεβίλλη ήταν στον όμιλο των κορυφαίων. Σημειώνω ότι από τα μέσα Ιανουαρίου οι Ανδαλουσιανοί έχουν σημειώσει ισοπαλία 1:1 με τη Βαλένθια, 2:2 με τη Σέλτα, 0:0 με την Οσασούνα και 1:1 με την Εσπανιόλ, ενώ κέρδισαν την Έλτσε 2:0 και την Μπέτις 2:1.

Πρόβλεψη

Ταξίδια στη Vitoria-Gasteiz ήταν πάντα πολύ δύσκολα για τη Σεβίλλη. Τώρα όμως η διαφορά κατηγορίας μεταξύ των ομάδων είναι πολύ απτή, οπότε περιμένω τη νίκη από το φαβορί. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη της Σεβίλλη με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *