The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλαβές εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

Алавес-РеалМадрид-14.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 14 Αύγουστος 2021, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. VitoriaGasteiz. Στάδιο «Μεντισσοράτζα»

Στον πρώτο γύρο της ισπανικής La Liga η νυν ασημένια πρωταθλήτρια του τουρνουά, η Ρεάλ Μαδρίτης, θα πάει να επισκεφτεί τη δύσκολη Αλαβές. Αλαβές

Τα τελευταία πέντε χρόνια η Αλαβές εδραιώθηκε σταθερά στην ελίτ του ισπανικού ποδοσφαίρου, όπου σχεδόν πάντα τερματίζει στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα. Το καλοκαίρι οι «αλεπούδες» δεν έχασαν χρόνο, πραγματοποίησαν φιλικούς αγώνες με τους SD Logrones (1:3), Amorebieta (5:2), Ρεάλ Σοσιεδάδ (1:3), Mirandes (1:0), Elche (0:1), Al -Nasrom (4:3) και Λεβάντε (1:0).

Ρεάλ Μαδρίτης

Πολλοί αναμένουν αγώνα για το τίτλο στο πρωτάθλημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με τον ερχομό του Κάρλο Αντσελότι στο σύλλογο και την αποδυνάμωση της Μπαρτσελόνα, αυτός ο στόχος φαίνεται αρκετά ρεαλιστικός. Υπό την αυστηρή καθοδήγηση του Ιταλού, οι παίκτες της πρωτεύουσας έπαιξαν μόνο δύο ματς, χάνοντας 1:2 από την Ρέιντζερς και σημειώνοντας λευκή ισοπαλία με τη Μίλαν.

Πρόβλεψη

Τα ξεκάθαρα φαβορί αυτής της συνάντησης είναι οι φιλοξενούμενοι, το επίπεδο των οποίων είναι πολύ υψηλότερο. Ωστόσο, η Αλαβές εντός έδρας είναι σε θέση να επιβάλει έναν άξιο αγώνα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Προβλέπω ότι σε τουλάχιστον ένα από τα ημίχρονα οι ομάδες θα παίξουν με ίσους όρους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: ισοπαλία σε ένα από τα ημίχρονα με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *