The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλαβές εναντίον Ράγιο Βαγιεκάνο: πρόβλεψη για τον αγώνα

012---Alaves---Rayo-Vallecano-28.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Estadio de Mendizorroza“, Βιτόρια-Γκάστεζι

Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα του 21ου  γύρου των πρωταθλήματος Ισπανίας θα ολοκληρωθεί με τη μονομαχία ανάμεσα στην Αλαβές και τον Ράγιο Βαγιεκάνο. Το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης είναι η ομάδα της Χώρας των Βάσκων, η οποία έχει ωραία σεζόν. Με τη σειρά της η ο Ράγιο Βαγιεκάνο εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζώνη τυ υποβιβασμού, είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους για την αποχώρηση από την Πριμέρα Ντιβισιόν.

Μεγάλη ήττα

Στις τελευταίες πέντε συναντήσεις η Αλαβές σημείωσε δύο ισοπαλίες, δύο νίκες και μία ήττα. Η ήττα συνέβη στον τελευταίο γύρο, στον αγώνα με την Χετάφε, οι ισοπαλίες με την Αθλέτικ και Ζιρόνα, νίκες πάνω στη Βαλένθια 2:1 στον έδρα της και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ εκτός έδρας. Στην κατάταξη της La Liga η Αλαβές βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 32 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι μία μονάδα λιγότερο από τη Σεβίλλη που βρίσκεται στη ζώνη του Champions League.

Χωρίς ήττες

Στις τελευταίες τέσσερις συναντήσεις η Ράγιο Βαγιεκάνο δεν έχασε ποτέ, έχοντας κερδίσει τρεις φορές με μία ισοπαλία. Η ισοπαλία καταγράφηκε στο παιχνίδι με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκες πάνω στη Λεβάντε, Ρεάλ Βαγιαδολίδ και Θέλτα. Παρά τα άριστα αποτελέσματα στα τέλη Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου η Ράγιο Βαγιεκάνο εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού με 20 βαθμούς στο ενεργητικό, η διαφορά από τη Θέλτα, που είναι σε σωτήρια, 17η θέση, αποτελεί μία μονάδα.

Πρόβλεψη

Η Αλαβές παίζει πολύ δυνατά εντός έδρας, ωστόσο, η Ράγιο Βαγιεκάνο βρίσκεται σε εξαιρετική αθλητική φόρμα, οι “σφίγγες” σίγουρα θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να φέρουν τουλάχιστον ένα βαθμό από τη Χώρα των Βάσκων, και γι’ αυτό οι Μαδριλένιοι θα πρέπει να σκοράρουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ράγιο Βαγιεκάνο θα σκοράρει με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *