The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλαβές εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

003-DeportivoAlavés-Barcelona-23.04

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Εστάδιο ντε Μεντιθορόθα, VitoriaGasteiz

Τρίτη, 23 Απριλίου 2019, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη 23 Απριλίου, στην ισπανική πόλη Vitoria-Gasteis θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του 34ου γύρου του πρωταθλήματος της Ισπανίας, όπου θα συναντηθούν η τοπική Αλαβές και η Καταλανική Μπαρτσελόνα. Η γηπεδούχος αυτή τη σεζόν εκπλήσσει, αλλά τη συγκεκριμένη στιγμή δεν λάμπει. Αλλά και πάλι θα πρέπει να διαβάσετε την ολοκληρωμένη πρόβλεψη για τον αγώνα Αλαβές – Μπαρτσελόνα.

5 αγώνες χωρίς νίκη

Αυτή τη στιγμή η Αλαβές είναι ήδη η 8η ομάδα του πρωταθλήματος της Ισπανίας, αν και όχι πολύ καιρό πριν η ομάδα διεκδικούσε τη θέση στο Champions League. Το θέμα είναι ότι τους τελευταίους μήνες η ενδεκάδα του Αμπελάρντο Φερνάντεθ έχει πέσει αισθητά, ενώ κέρδιζε πολύ σπάνια. Στους τελευταίους 5 αγώνες κατάφερε να παίξει ισοπαλία μόνο δύο φορές, ενώ έχασε τρεις φορές. Ταυτόχρονα, η ομάδα χάνει σταθερά και από όλους, ακόμη και στην έδρα της.

Η ομάδα ήσυχα προχωράει προς το πρωτάθλημα

Την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του πρωταθλήματος της Ισπανίας, και θα γίνει η πρωταθλήτρια προφανώς πρόωρα. Απλώς μετά τους 33 γύρους που έχουν παιχτεί, η ενδεκάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι εννέα μονάδες μπροστά από τους πλησιέστερους αντιπάλους της, οπότε είναι σχεδόν αδύνατο να την προφτάσει κανείς. Επιπλέον, τώρα οι “μπλαουγκράνα” είναι σε άριστη διάθεση, επειδή έφτασαν στους ημιτελικούς του Champions League. Και γενικώς τώρα οι Καταλανοί έχουν να χάσουν εδώ και δέκα ματς στη σειρά: 8 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα είναι καλή τώρα και δείχνει καλοστημένο παιχνίδι σε οποιοδήποτε γήπεδο και εναντίον οποιουδήποτε αντιπάλου. Την ίδια στιγμή η Αλαβές έχει πέσει ορατά τον τελευταίο μήνα και τώρα δείχνει μόνο την αδυναμία της στην άμυνα. Έτσι, εναντίον ενός πιο ισχυρού αντιπάλου, οι γηπεδούχοι δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *