The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλαβές εναντίον Λεβάντε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Алавес-Леванте-12.12

Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Εστάδιο ντε Μεντιθορόθα

Στην Ισπανία το ποδόσφαιρο συνεχίζεται ασταμάτητα. Βέβαια στο επίπεδο της Σεγούντα Ντιβισιόν, όπου ο επόμενος γύρος παραδοσιακά ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας. Επιπλέον, οι διοργανωτές επέλεξαν ένα ενδιαφέρον ζευγάρι, Αλαβές κόντρα στη Λεβάντε. Και οι δύο ομάδες ήταν πρόσφατα στην Πριμέρα και θα ήθελαν να επιστρέψουν εκεί. Θα καταφέρουν να κάνουν το επόμενο βήμα; Οι ειδικοί του ιστότοπου έχουν ετοιμάσει τη δική τους εκδοχή της πρόβλεψης για τον αγώνα στις 12 Δεκεμβρίου 2022.

Η Αλαβές προσπαθεί να αποκαταστήσει μετά από μια αποτυχημένη τελευταία τεμποράδα

Οι «Bean Eaters» είχαν μια αρκετά μεγάλη πορεία στη La Liga. Χωρίς λαμπρές επιτυχίες – εκτός από την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, που ήταν τη χρονιά της ανόδου από τη Σεγούντα Ντιβισιόν. Αλλά, το πιο σημαντικό, κατάφεραν να παραμείνουν σταθερά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού – όχι όμως στην τελευταία κλήρωση, στην οποία απέτυχαν εντελώς (20η θέση με ελάχιστους βαθμούς). Αλλά τώρα προσπαθούν να κάνουν επανεκκίνηση – με έναν νέο τεχνικό και μια καινούρια σύνθεση. Στη Σεγούντα Ντιβισιόν η ομάδα  παραμένει μεταξύ των κορυφαίων. Αν και τα λάθη είναι αρκετά, τι αξίζει η ισοπαλία με την Έιμπαρ και οι ήττες στη σειρά από Γρανάδα και Τενερίφη.

Η Λεβάντε υποβιβάστηκε από τη La Liga με τον επόμενο αντίπαλο

Τα «βατραχάκια» θυμίζουν πάρα πολύ, σχεδόν λεπτομερώς, τον αντίπαλό τους σε αυτή την περιοδεία. Ο σύλλογος επέστρεψε επίσης στη La Liga, τουλάχιστον κατάφερε να αντέξει εκεί για περισσότερο από 1 χρόνο στη σειρά. Και, έχοντας υποβιβαστεί την άνοιξη (35 βαθμοί και προτελευταία θέση), τώρα προσπαθούν να επιστρέψουν σύμφωνα με τα αποτελέσματα του τρέχοντος πρωταθλήματος. Δεν πάνε όλα καλά, αλλά και πάλι ο Javier Calleja και οι παίκτες του μπήκαν σε καλή κατάσταση. Η πτώση στη συμβολή Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, με 1 βαθμό σε 4 γύρους, έχει μείνει πολύ πίσω, εξάλλου, αντικαταστάθηκε από ένα μεγάλο σερί χωρίς ήττες. Και μόνο η πληθώρα των ισοπαλιών (συμπεριλαμβανομένης ισοπαλίας με έναν μέτριο αντίπαλο όπως η Λούγκο) ξεπερνά τη θέση του συλλόγου στο βαθμολογικό πίνακα. Και με την Πονφεραντίνα έπαιξαν 0-0.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι ομάδες αντάλλαξαν εντός έδρας νίκες την περασμένη σεζόν. Και οι δύο αγώνες ήταν θεαματικοί: 2-1 και 3-1.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Αξίζει λοιπόν να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην επιλογή «το σύνολο είναι κάτω από 2,0» (απόδοση 1,87).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *