The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλαβές εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Алавес-Атлетико-03.01b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2020, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Vitoria-Gasteiz. Εστάδιο ντε Μεντιθορόθα

Στον επόμενο αγώνα του δέκατου έβδομου γύρου της La Liga η Αλαβές και η Ατλέτικο Μαδρίτης θα βρεθούν αντιμέτωποι.

Αλαβές

Προς το παρόν η Αλαβές επιβεβαιώνει πλήρως την κατάστασή της ως ισχυρής μεσαίας ομάδας του πρωταθλήματος, καταλαμβάνοντας τη δέκατη τρίτη θέση με 18 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 14:18. Σημειώστε ότι τον Δεκέμβριο οι «αλεπούδες» νίκησαν την Έιμπαρ 2:1, σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με την Ρεάλ Σοσιεδάδ και 1:1 με την Οσασούνα, χάνοντας 0:1 από την Ουέσκα και 0:2 από την Θέλτα Βίγο.

Ατλέτικο Μαδρίτης

Την ίδια στιγμή η Ατλέτικο Μαδρίτης αποδείχτηκε πιο αδύναμη από τη Ρεάλ Μαδρίτης (0:2), αλλά σε άλλες περιπτώσεις νικήθηκαν η Βαγιαδολίδ (2:0), η Έλτσε (3:1), η Ρεάλ Σοσιεδάδ (2:0) και η Χετάφε (1:0). Έτσι, οι «στρωματάδες» έγιναν ηγέτες, έχοντας κερδίσει 35 βαθμούς, συμπληρωμένους από απίστευτη διαφορά τερμάτων 27:5.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μια τάξη μεγέθους ισχυρότερη από τον αντίπαλό της, αλλά γενικά η Αλαβές μπορεί να δημιουργήσει ορισμένα προβλήματα στους «στρωματάδες». Σε κάθε περίπτωση, δεν περιμένω υπερβολική βαθμολογία από τη συνάντηση των δύο όχι ιδιαίτερα θεαματικών ομάδων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *