The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ακτή του Ελεφαντοστού εναντίον Αλγερία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Algeria-1

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Προημιτελικός

Σουέζ Στάτιουμ

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Πέμπτη βράδυ, 11 Ιουλίου, ένας από τους προημιτελικούς αγώνες του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2019 θα διεξαχθεί στη Σουέζ, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Ακτής του Ελεφαντοστού και της Αλγερίας. Αυτές είναι ισχυρές ομάδες που παίζουν περίπου το ίδιο στυλ. Ωστόσο, μόνο μία θα περάσει. Επομένως, σας προτείνουμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ακτή του Ελεφαντοστού εναντίον Αλγερία.

Λεπτές νίκες

Αυτή τη στιγμή η εθνική της Ακτής του Ελεφαντοστού φαίνεται καλή, αλλά τίποτα περισσότερο. Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια του τουρνουά, οι παίκτες του Ιμπραήμ Καμάρα δεν εντυπωσιάζανε ιδιαίτερα και οι νίκες τους ήταν θαμπές. Στη φάση των ομίλων αυτή η εθνική πήρε τη 2η θέση, χάνοντας από τους Μαροκινούς με σκορ 0:1. Στα πλέι-οφ οι «ελέφαντες» πέρασαν την εθνική ομάδα του Μάλι (1:0), αν και οι αντίπαλοί τους έπρεπε να κερδίσουν. Αν μιλάμε για τους Iβυρινούς με μια λέξη, είναι «ήρεμοι»…

Σίγουρο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του τουρνουά

Ταυτόχρονα, η εθνική της Αλγερίας προοδεύει ραγδαία εδώ και δύο χρόνια τώρα, και σε αυτό το τουρνουά η ομάδα πάλι έδειξε τον εαυτό της. Αυτή τη στιγμή οι παίκτες του Djamel Belmadi δεν έκαναν ποτέ λάθος, κερδίζοντας και τους 4 αγώνες. Επιπλέον, σ’ αυτούς τους 4 αγώνες στο CAN-2019 οι «αλεπούδες της ερήμου» δεν έχουν χάσει ποτέ, αν και οι ίδιοι σκόραραν 9 γκολ. Τι άλλο να πούμε αφού ακόμα και στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ οι Αλγερινοί νίκησαν ήρεμα την εθνική ομάδα της Γουινέας με σκορ 3:0. Έτσι, τώρα η εθνική ομάδα της Αλγερίας φαίνεται πολύ ισχυρή, και διακρίνεται από την υψηλή απόδοση…

Πρόβλεψη

Η εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού είναι καλή, αλλά η εθνική της Αλγερίας είναι πολύ καλύτερη. Ναι, και οι δύο ομάδες δρουν προσεκτικά στην άμυνα, αλλά ταυτόχρονα οι Αλγερινοί είναι πιο παραγωγικοί. Πιθανότατα, ο προημιτελικός θα διεξαχθούν με τον ίδιο στυλ – οι ομάδες θα συμπεριφέρονται προσεκτικά, αλλά μόνο οι «αλεπούδες της ερήμου» θα παίζουν επίθεση. Έτσι σε μια τέτοια κατάσταση είναι πιο λογικό να ποντάρετε στους ονομαστικούς φιλοξενούμενους με αντασφάλιση… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Αλγερίας με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *