The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ακτή Ελεφαντοστού εναντίον Αίγυπτος: προγνωστικά για στοίχημα

Кот-д’Ивуар – Египет (Копировать)

Κύπελλο Εθνών Αφρικής – Γύρος των 16

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Douala Stadium

Τα πλέι οφ του Αφρικανικού Κυπέλλου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ήδη στο στάδιο των 16 θα παίξουν οι ισχυρές ομάδες όπως η Ακτή Ελεφαντοστού και Αίγυπτος, διαβάστε την πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των ομάδων στην ιστοσελίδα μας.

Η Ακτή Ελεφαντοστού κερδίζει δυναμική

Οι «ελέφαντες» κέρδισαν τον όμιλό τους σημειώνοντας 7 βαθμούς σε τρία ματς, κέρδισαν την Ισημερινή Γουινέα – 1:0 και την Αλγερία – 3:1, σημείωσαν επίσης μια περίεργη ισοπαλία κόντρα στη Σιέρα Λεόνε, με το γκολ που έχασαν απ’ το πουθενά – 2:2. Παρά τα καλά αποτελέσματα, υπάρχουν ακόμα ερωτηματικά για το παιχνίδι στην άμυνα. Η Ακτή Ελεφαντοστού σίγουρα θα παλέψει για τη νίκη στη διοργάνωση, οι «ελέφαντες» κατέκτησαν δύο φορές το ηπειρωτικό πρωτάθλημα. Η σύνθεση είναι καλή εδώ, οι παίκτες έχουν ήδη προλάβει να πιάσουν το θάρρους.

Οι Αιγύπτιοι δεν έχουν δείξει ακόμη τα μέγιστα

Για τους Φαραώ, αυτό το τουρνουά ξεκίνησε με ήττα 0-1 από τη Νιγηρία και στη συνέχεια σημειώθηκαν δύο νίκες: επί της Γουινέας-Μπισάου και του Σουδάν με το ίδιο σκορ 1:0. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση της τετράδας της. Αναμένονται υψηλά αποτελέσματα από τους Αιγύπτιους, άλλωστε υπάρχει ένας τέτοιος σούπερ σταρ όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ στη σύνθεση, αλλά μέχρι στιγμής ο ποδοσφαιριστής δεν έχει την κατάλληλη υποστήριξη.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν μακρά ιστορία σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά ο τελευταίος επίσημος αγώνας παίχτηκε το 2008, όταν οι Αιγύπτιοι κέρδισαν τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αφρικής με σκορ 4:2.

Πρόβλεψη

Αναμένεται σκληρός αγώνας μεταξύ δύο δυνατών αντιπάλων, ακόμη και σύμφωνα με αποδόσεις είναι προφανές ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το ζευγάρι. Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν στους «ελέφαντες» ένα ελάχιστο πλεονέκτημα, το οποίο μπορεί να εξηγηθεί από ένα επιτυχημένο παιχνίδι στη φάση των ομίλων, καθώς και από μια πιο ομοιόμορφη σύνθεση σε σύγκριση με τους Αιγύπτιους. Ας ρισκάρουμε να στοιχηματίσουμε εδώ στην ανταλλαγή των τερμάτων (απόδοση 2,42).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *