The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ακριβής πρόβλεψη για τον αγώνα Σέλτικ Γλασκώβης εναντίον Αμπερντίν

Селтик-Абердин-31.07

Πρωτάθλημα Σκωτίας – Πρώτη φάση – 1 ημέρα αγωνιστικής από 33

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022, 6:30 μ.μ.

Σέλτικ Παρκ

Σέλτικ Γλασκώβης

Την τελευταία σεζόν του πρωταθλήματος της Σκωτίας η Σέλτικ δέχτηκε από την Αμπερντίν σε κάθε ένα από τα 3 ματς, στο τελευταίο χρονολογικά – δύο φορές κιόλας. Κάθε φορά η μπάλα έμπαινε στην εστία της πρωταθλήτριας την πρώτη ώρα, τα 3 στα 4 γκολ προέρχονταν από τον αγώνα και όχι από το σημείο του πέναλτι. Η Αμπερντίν σκόραρε επίσης σε 2 στους 3 αγώνες πρωταθλήματος κόντρα στους Ρέιντζερς (τρεις φορές συνολικά), σε 3 στους 3 αγώνες διαφόρων κυπέλλων Σκωτίας, σε 4 στους 6 αγώνες εντός του Λιγκ Καπ. Η ομάδα έχει αποδείξει την προθυμία της να σκοράρει σε αγώνες μεγάλης αξίας απέναντι σε σοβαρούς αντιπάλους. Συγκεκριμένα, η Αμπερντίν σκοράρει στην εστία της Σέλτικ ήδη σε 4 προσωπικές συναντήσεις στη σειρά.

Αμπερντίν

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα δυνατό καλοκαιρινό καμπ, σκόραραν σε κάθε ένα από τα ματς. Για αυτούς, η σεζόν ξεκίνησε επίσημα πριν από 3 εβδομάδες, όταν μπήκαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι των ομίλων του Λιγκ Καπ. Σε αυτό το τουρνουά, η Αμπερντίν έπαιξε 4 αγώνες, σε καθένα κέρδισε με διαφορά τουλάχιστον 2 γκολ, στους 2 τελευταίους – τουλάχιστον 3 γκολ. Η ομάδα, σε αντίθεση με τη Σέλτικ, είχε την ευκαιρία να μπει σε φόρμα μέσα από επίσημους αγώνες και ως εκ τούτου θα είναι καλύτερα προετοιμασμένη για τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος από την πρωταθλήτρια. Η Σέλτικ ήταν αήττητη σε ανεπίσημους αγώνες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά δεχόταν τακτικά.

Πρόβλεψη

Την περασμένη σεζόν, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αβέβαια. Δέχθηκαν σε 5 από τους 8 εναρκτήριους αγώνες, έχασαν σε 3 στους 6 πρώτους αγώνες, μία φορά έχασαν ακόμη και από την ομάδα από το δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Η Σέλτικ μπορεί να χρειαστεί και πάλι μερικούς γύρους για να επανέλθει σε φόρμα. Ωστόσο, η κακή φυσική κατάσταση είναι απίθανο να επηρεάσει σημαντικά την επιθετική απόδοση της ομάδας. Η επίθεση της Σέλτικ είναι αφύσικα αποτελεσματική για τα πρότυπα του πρωταθλήματος της Σκωτίας, σημειώνοντας 55 γκολ σε 19 εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας την περασμένη σεζόν – σχεδόν τρία ανά παιχνίδι. Σε 18 από τα 19 παιχνίδια στη Γλασκώβη σκόραρε η πρωταθλήτρια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 2,06.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *