The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ακριβής πρόβλεψη για τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Ρέντινγκ

manchesterunited-reading-07-01

Κύπελλο Αγγλίας Τρίτος γύρος

Σάββατο, 7 Ιανουαρίου, 2:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Ολντ Τράφορντ

Προτεινόμενο στοίχημα: φιλοξενούμενη +2 με απόδοση 1,78.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει τον αγώνα σε τρία μέτωπα: Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, Γιουρόπα Λιγκ και Λιγκ Καπ (έφτασε στον ημιτελικό, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου, μετά από 3 ημέρες). Αν χρειάζονται οι κόκκινοι διάβολοι έναν άλλο τουρνουά; Αμφιβάλλω. Το ημερολόγιο των αγώνων είναι πάρα πολύ γεμάτο. Εάν ο Μουρίνιο θέλει να εξασφαλίσει κάποιο τρόπαιο σε περίπτωση αποτυχίας στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, αυτό μπορεί να γίνει στο Λιγκ Καπ, όπου η ομάδα έχει φτάσει στους ημιτελικούς (τους έτυχε η Χαλ, άραγε με το ένα πόδι είναι στον τελικό). Να εμπλακούν στον αγώνα για το Λιγκ Καπ… Δεν νομίζω ότι είναι λογικό.

Είναι σαφές ότι ο Μουρίνιο δεν θα χάσει επίτηδες, αλλά τους ηγέτες του σίγουρα θα φυλάξει. Pogba, Ibra, Βαλένθια, Μάτα, Ρούνεϊ, Τζόουνς – αυτά τα παιδιά σίγουρα θα λάβουν ξεκούραση. Χωρίς αυτούς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να μοιάζει με φαβορί για απόδοση 1,23.

Πριν από ένα χρόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε παρόμοιο στάδιο του Κυπέλλου έπαιξε εναντίον της μέτριας Σέφιλντ, αλλά κέρδισε μόνο 1:0, σκοράροντας το νικητήριο γκολ από το σημείο του πέναλτι στο 90ο λεπτό…

Και ο αντίπαλος είναι ισχυρός. Η Ρέντινγκ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονσιπ. Μέχρι τη 2η θέση, η οποία δίνει το άμεσο εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, η αποχή είναι μόλις 3 πόντους. Η ομάδα έχει τέλεια φόρμα: 8 νίκες στις 10 τελευταίες αγωνιστικές. Οι παίκτες-επαγγελματίες αφθονούν: Gunter, McShane, Blackett, Williams, Beerens. Τα αγόρια δε θα φοβηθούν τη μαγεία του Ολντ Τράφορντ. Και ο προπονητής Jaap Stam δε θα τους αφήσει να βγουν χαλαροί στο γήπεδο, ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί θεμελιώδη αγώνα γι’ αυτόν, δεν πρέπει να ντροπιαστεί. Ωστόσο, για οτιδήποτε σύλλογο του Τσάμπιονσιπ το ταξίδι στο Ολντ Τράφορντ δεν είναι γεγονός, που μπορεί να αντιμετωπιστεί με αδιαφορία.

Οπότε η Ρέντινγκ θα παλεύει σκληρά. Το φθινόπωρο έπαιξε κόντρα στην Άρσεναλ στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, έχασε 2:0, αλλά ο δεύτερος στόχος χάθηκε στο τέλος, ενώ στο παιχνίδι η Ρέντινγκ φαινόταν καλή. Το 2015 η Ρέντινγκ έχει φτάσει στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπου μόνο στην παράταση έχασε από την Άρσεναλ. Τον περασμένο χειμώνα η βασιλική ομάδα νίκησε την Γουέστ Μπρομ 3:1 στο κύπελλο. Το 2013 έχει έρθει στο Ολντ Τράφορντ, έχασε ελάχιστα (2:1), και οι κόκκινοι διάβολοι δεν μπορούσαν να σκοράρουν μέχρι το 69ο λεπτό.

Πρόβλεψη

Εν ολίγοις, η Ρέντινγκ μπορεί να δώσει μια σοβαρή μάχη, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σίγουρα δεν θα παίξει με το ισχυρότερο σχήμα και χωρίς φωτιά στα μάτια. Ως εκ τούτου, αξίζει να σκεφτούμε το θετικό χάντικαπ για τους φιλοξενούμενους. Η πρόβλεψή μου είναι: +2 για τη Ρέντινγκ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *