The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Χετάφε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетик-Хетафе-25.01b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα , 25 Ιανουαρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Μπιλμπάο. Στάδιο San Mames

Ο εικοστός γύρος της La Liga θα ολοκληρωθεί με συνάντηση μεταξύ των δύο μεσαίων ομάδων του πρωταθλήματος: Αθλέτικ Μπιλμπάο θα φιλοξενεί τη Χετάφε.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Το 2021 η Αθλέτικ Μπιλμπάο έπαιξε πέντε αγώνες σε όλα τα τουρνουά. Έχασε 2:3 μόνο από τη Μπαρτσελόνα, αλλά σε άλλες περιπτώσεις νίκησε την Έλτσε (1:0), τη Ρεάλ Μαδρίτης (2:1), την ίδια Μπαρτσελόνα (3:2) και την Ίμπιζα (2:1). Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα δέκατη τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, θρίαμβος στο Σούπερ Καπ και προώθηση στο δίκτυο του Copa del Rey.

Χετάφε

Η Χετάφε επικεντρώνεται περισσότερο στις υποθέσεις στο πρωτάθλημα, καθώς στο Κύπελλο έχει ήδη αποκλειστεί από την Κόρδοβα (0:1). Και μετά τα παιχνίδια με τους Θέλτα (1:1), Ατλέτικο (0:1), Ρεάλ Βαγιαδολίδ (0:1), Έλτσε (3:1) και Ουέσκα (1:0) οι Azulones βρέθηκαν στην ενδέκατη θέση στο εθνικό πρωτάθλημα με 23 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 16:18.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι η σημερινή Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι λίγο πιο δυνατή από τη Χετάφε. Ιδικά με τον ερχομό νέου τεχνικού στο κλαμπ από το Μπιλμπάο. Επιπλέον, ο παράγοντας της έδρας θα βοηθήσει σημαντικά τους Βάσκους να επιτύχουν στον επερχόμενο αγώνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,62.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *