The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: πρόβλεψη για τον αγώνα

AthleticBilbao-RealSociedad-30.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαν Μαμές

Στο πλαίσιο του τρίτου γύρου της ισπανικής La Liga η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα συναντηθεί με την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου 2019 στο Στάδιο Σαν Μαμές.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Την περασμένη σεζόν η Αθλέτικ Μπιλμπάο έπεσε στη ζώνη υποβιβασμού και είχε λίγες πιθανότητες επιβίωσης. Αλλά η παραίτηση του προπονητή Berizzo έδωσε κίνητρο στην ομάδα και ως αποτέλεσμα, οι Βάσκοι παραλίγο να πάρουν τη θέση σε ευρωπαϊκά κύπελλα, χάνοντας από την Εσπανιόλ. Σε πρόσφατους αγώνες η  Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε την Καταλανική Μπαρτσελόνα στον πρώτο γύρο χάρη στο  γκολ του Aduritz (1:0) και στη συνέχεια έπαιξε ισοπαλία με την Χετάφε (1:1).

Ρεάλ Σοσιεδάδ

Μια άλλη Βασκική ομάδα, Ρεάλ Σοσιεδάδ, την περασμένη σεζόν πήρε την ένατη θέση στο πρωτάθλημα και φαινόταν εντυπωσιακή μόνο στη μέση της σεζόν. Σε αγώνες πριν την έναρξη της σεζόν η ομάδα από το San Sebastian κέρδισε τρεις φορές, έχασε τρεις φορές και δύο φορές έπαιξε ισοπαλία. Στη νέα σεζόν η ομάδα έπαιξε ισοπαλία με τη Βαλένθια (1:1) και φαίνεται καλή με ανανεωμένο ρόστερ.

Πρόβλεψη

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο και η Ρεάλ Σοσιεδάδ παίζουν πολύ καλά στις έδρες τους. Ως εκ τούτου, υπάρχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην πλευρά της ομάδας από το Μπιλμπάο. Η ομάδα του Garitano θα παίξει πολύ προσεκτικά στο Σαν Μάνες, έτσι να μην περιμένετε μεγάλο αριθμό γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω 2,5.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *