The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: προγνωστικά για στοίχημα

Атлетик-РеалМадрид-22.12

Κύπελλο Ισπανίας – Προημιτελικός

Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

San Mamés Barria

Η Ισπανία, μετά από ένα σύντομο διάλειμμα που σχετίζεται με τους αγώνες των εθνικών ομάδων, επιστρέφει στο ποδόσφαιρο κορυφαίου επιπέδου. Το Copa del Rey θα είναι το πρώτο που θα παιχτεί, αλλά και εκεί, πρώτον, θα γίνουν προημιτελικές συναντήσεις και δεύτερον, τελευταίο που θα παιχτεί θα είναι το «El Clasico»: η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ποια θα είναι η κατάληξη αυτής της αναμέτρησης αυτή τη φορά;

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο τώρα φαίνεται αρκετά καλά

Οι Βάσκοι υπέγραψαν ως προπονητή τον Μαρσελίνο Γκαρσία Τοράλ πριν από ένα χρόνο. Αυτός αμέσως έδειξε ότι και στο Μπιλμπάο σκοπεύει να ξαναγράψει ιστορία και να κατακτήσει τρόπαια κατακτώντας το Σούπερ Καπ. Υπήρχαν πιθανότητες για τον τεχνικό και τους παίκτες του να επαναλάβουν την επιτυχία τον περασμένο μήνα. Η ομάδα κέρδισε την Ατλέτικο, αλλά έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της διοργάνωσης. Όμως στη συνέχεια στους 16 του Κυπέλλου, ήδη στο δικό της Σαν Μαμς, πέρασε έναν άλλο γίγαντα, την Μπαρτσελόνα (3-2). Επιπλέον, έχοντας κερδίσει στη συνέχεια τη Ράγιο Βαγιεκάνο, η Αθλέτικ πλησίασε τη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου στη Πριμέρα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν μπορεί να στοχεύσει στο τρεμπλ

Οι Galacticos δεν τελείωσαν καλά την περασμένη σεζόν. Ωστόσο, ο Flonetino Perez έκανε το σωστό βήμα όταν κάλεσε τον Carlo Ancelotti να επιστρέψει ξανά στη θέση του αποχωρημένου Ζιντάν. Διαχειρίζεται τέλεια τις δυνατότητες που έχει στη διάθεσή του. Ο «Βασιλικός Όμιλος» παλεύει σε όλα τα «μέτωπα»: κέρδισε τον όμιλο στο Champions League, προηγείται στη Πριμέρα (αν και στον τελευταίο γύρο αστόχησε, περιορίστηκε μόνο στο 2-2 με την Έλτσε) και τον Ιανουάριο ο Ιταλός πήρε ένα νέο τρόπαιο με νέους-παλιούς παίκτες, το σούπερ καπ. Σε αυτό το σκηνικό ενός σοβαρού φορτίου στους προηγούμενους γύρους του Κυπέλλου, οι «μαρέγκες» είχαν μόνο πειραματική σύνθεση, στο τέρμα ήταν ο Ουκρανός Λούνιν. Θα συνεχίσει όμως ο Αντσελότι αυτή την πρακτική ή, προς τιμήν του προημιτελικού και του ταξιδιού στο Μπιλμπάο, θα βγάλει μια άλλη, πιο βέλτιστη, σύνθεση; Μην ξεχνάτε την κόκκινη κάρτα του Μαρσέλο και τραυματισμό του Μπενζεμά, αυτοί οι δύο σίγουρα δεν θα μπουν σίγουρα στον αγωνιστικό χώρο.

Προηγούμενοι αγώνες

Η ήττα της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Σούπερ Καπ αναφέρθηκε παραπάνω. Λίγο νωρίτερα, τον Δεκέμβριο, η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε νικήτρια από τον αγώνα στο Μπιλμπάο στο πλαίσιο της Πριμέρα.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξέρει πώς να νικήσει την Αθλέτικ. Ωστόσο, λίγη ασφάλεια δεν θα βλάψει, οπότε ας ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ 0 και απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *