The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетик-РеалМадрид-05.07b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2020, 3:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Σαν Μαμές

Πέντε γύρους πριν από το τέλος της Πριμέρα Ντιβισιόν Ισπανίας παραμένει ακόμα η ίντριγκα στον αγώνα για το πρωτάθλημα. Ο κύριος διεκδικητής του τίτλο Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία εκτός έδρας θα αγωνιστεί ενάντια στην άβολη Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ετοιμάσαμε αναλυτικές προβλέψεις μας για αυτόν τον δύσκολο αγώνα.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι σε καλή φόρμα

Οι Βάσκοι δεν περνούν κάποια φανταστική σεζόν, η ομάδα αγωνίζεται για τη ζώνη των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων και έφτασε στον τελικό του Ισπανικού Κυπέλλου. Αν κερδίσει το τρόπαιο αμέσως θα λύσει όλα τα προβλήματα, πρώτα απ’ όλα είναι το ίδιο το τρόπαιο, και δεύτερον, εγγυάται το εισιτήριο στο Europa League. Μετά την καραντίνα η Αθλέτικείνια  σε αρκετά καλή κατάσταση, η ομάδα υπέστη μόνο μία ήττα σε έξι αγώνες, και από την Μπαρτσελόνα κιόλας  1:0. Οι Βάσκοι έχουν ιδιαίτερη διάθεση στους αγώνες ενάντια στους γίγαντες, τους οποίους ξέρουν να νικούν.

Στις «μαρέγκες» έμειναν μερικά βήματα για τον τίτλο

Η ομάδα της Μαδρίτης είναι πολύ κοντά στο να κερδίσει τον ισπανικό τίτλο. Η Ρεάλ παίζει βαριά, μερικές φορές βαρετά, αλλά επιτυγχάνει το αποτέλεσμα. Δύο τελευταίους αγώνες εναντίον της Χετάφε και της Εσπανιόλ οι «μαρέγκες» κέρδισαν με σκορ 1:0. Τα αγόρια του Ζινεντίν Ζιντάν ηγούνται στην κατάταξη με περιθώριο 4 πόντων. Τέσσερις νίκες σε πέντε συναντήσεις είναι αρκετές για να κερδίσουν το πολυπόθητο τρόπαιο. Σημαντικά φέρνει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τίτλο η Μπαρτσελόνα, η οποία συχνά χάνει πόντους μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Οι «μαρέγκες» χρεώνονται για το αποτέλεσμα και ξέρουν πώς να το επιτύχουν, αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας τους.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι γενικές στατιστικές των προσωπικών αναμετρήσεων, φυσικά, είναι υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τον τελευταίο καιρό οι «μαρέγκες» παίζουν πολύ βαριά για τους Βάσκους. 4 από τους 5 τελευταίους αγώνες αντίπαλων κατέληξαν σε ισοπαλία, ήταν το ίδιο και στον πρώτο γύρο, οι αντίπαλοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν ο ένας στον άλλον – 0:0.

Πρόβλεψη

Είναι ένας από αυτούς τους αγώνες όπου το αποτέλεσμα θα είναι στην πρώτη θέση και όχι η ψυχαγωγία του παιχνιδιού. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται πόντους, αλλά η Ρεάλ θα πρέπει να είναι πιο παρακινημένη, οι «μαρέγκες» έχουν το δικαίωμα να αποτύχουν, αλλά τότε κάθε αγώνας θα κρύβει κίνδυνο. Οι Βάσκοι σκέφτονται περισσότερο για τον τελικό του Κυπέλλου παρά για να μπουν στη ζώνη του Eurocup. Περιμένουμε έναν ειλικρινά βαρετό αγώνα, όπου η τύχη της συνάντησης είναι πιθανό να αποφασιστεί με ένα γκολ. Ποντάρουμε στο over 2,5. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *