The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетик-Барселона-17.04

Κύπελλο Ισπανίας

Σάββατο, 17 Απριλίου 2021, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο δε λα Καρτούχα

Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός έχει προγραμματιστεί για τις 17 Απριλίου στην Ισπανία, τελικός του King’s Cup. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Μπαρτσελόνα. Ποιος θα πάρει το τιμητικό τρόπαιο;

Οι Βάσκοι θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρόπαιο για δεύτερη φορά σε ένα μήνα

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο αυτόν τον μήνα έχει ήδη παίξει στον τελικό του Ισπανικού Κυπέλλου της περασμένης σεζόν, αλλά έχασε από τους συμπατριώτες της Ρεάλ Σοσιεδάδ 0:1, τώρα μια άλλη προσπάθεια. Για τους Βάσκους, αυτή δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να κερδίσει ένα άλλο τρόπαιο αυτή τη σεζόν (έχουν ήδη πάρει το Σούπερ Κύπελλο), αλλά και η μόνη ευκαιρία να μπουν σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Η ομάδα είναι μόνο 11η στην κατάταξη και δεν μπορεί να κερδίσει έξι αγώνες στη σειρά σε όλα τα τουρνουά. Φυσικά, για τους Βάσκους, διακυβεύεται εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η Μπαρτσελόνα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει κάτι

Οι Καταλανοί σίγουρα δεν έχουν ανακάμψει από την ήττα στο El Classico στον τελευταίο γύρο της Πριμέρα Ντιβισιόν. Αυτό είναι ένα σοβαρό πλήγμα για την αυτοεκτίμηση, αν και δεν συνέβη τίποτα καταστροφικό. Η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να διεκδικεί τίτλο στο πρωτάθλημα, βρισκόμενη στην τρίτη θέση στη La Liga. Η διαφορά πίσω από την κορυφαία Ατλέτικο αποτελεί δύο βαθμούς, και από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης ένα βαθμό μόνο, ο αγώνας για τον τίτλο αναμένεται να είναι πολύ καυτός. Ταυτόχρονα, η Μπάρτσα οπωσδήποτε πρέπει να κερδίσει το Ισπανικό Κύπελλο για να ευχαριστήσει τους οπαδούς με τουλάχιστον ένα τρόπαιο, εάν δεν καταφέρουν να κερδίσουν την Πριμέρα Ντιβισιόν αυτή τη σεζόν.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έχουν συναντηθεί τρεις φορές αυτή τη σεζόν, η Μπάρτσα κέρδισε στο πρωτάθλημα δύο φορές, 3:2 και 2:1. Άλλη μια φορά οι σύλλογοι συναντήθηκαν στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, τότε κατάφερε να κερδίσει η Αθλέτικ Μπιλμπάο 3:2 σε παράταση, κερδίζοντας έτσι το τρόπαιο.

Πρόβλεψη

Η Μπαρτσελόνα θεωρείται το φαβορί της συνάντησης, αν και οι επίμονοι Βάσκοι είναι σαφώς υποτιμημένοι, η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι στην καλύτερη κατάσταση τώρα. Μας περιμένει μια σκληρή μάχη, είναι πολύ δύσκολο για τους Καταλανούς να παίξουν εναντίον αυτού του αντιπάλου. Θεωρούμε αρκετά αποδεκτό να στοιχηματίσουμε στη νίκη της Αθλέτικ με χάντικαπ +1,5 (απόδοση 1,62).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *