The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Μπέτις: πρόβλεψη για τον αγώνα

Атлетико-Мальорка-03.07b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Μπιλμπάο. Στάδιο San Mames

Το πρόγραμμα του δέκατου γύρου της La Liga θα ολοκληρωθεί στο Μπιλμπάο, όπου θα αγωνιστούν η μεσαία ομάδα της κατάταξης Αθλέτικ Μπιλμπάο εναντίον Μπέτις.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Αυτή τη στιγμή η Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι δέκατη τέταρτη, έχοντας εννέα βαθμούς στο ενεργητικό με διαφορά τερμάτων 7:9. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια έληξαν υπέρ των «λιονταριών»  2:0 έναντι της Λεβάντε και 2:1 έναντι της Σεβίλλη. Όμως εκτός έδρας σημειώθηκαν ήττες 0:1 από την Αλαβές, 0:1 από την Osasuna και 1:2 από τη Βαγιαδολίδ.

Μπέτις

Ταυτόχρονα, η Μπέτις αποδείχτηκε ισχυρότερη από τη Βαλένθια (2:0) και την Έλτσε (3:1), και έχασε επίσης 0:3 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, 0:2 από την Ατλέτικο και 2:5 από την Μπαρτσελόνα. Έτσι, οι Verdi Blancos εξακολουθούν να κατέχουν τη νόμιμη θέση τους στη μέση της κατάταξης. Τώρα είναι έβδομοι με 12 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 12:17.

Πρόβλεψη

Τα τελευταία χρόνια η Αθλέτικ κέρδισε με συνέπεια στην έδρα της. Λαμβάνοντας υπόψη περίπου το ίδιο επίπεδο και των δύο ομάδων, περιμένω πιο ενεργές δράσεις από την γηπεδούχος ομάδα αυτή τη φορά. Η πρόβλεψή μου είναι: νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *